Ioniq 5 dansk anmeldelse

Ioniq 5 dansk anmeldelse смотреть последние обновления за сегодня на .

FORTJENER den prisen som ÅRETS BIL i DANMARK? Hyundai IONIQ 5 TEST

12248
358
73
00:18:44
18.12.2021

Hyundai Ioniq 5 er en af de absolutte mest omtalte nye biler i år. Her har man nemlig en elbil med en god ladehastighed til en god pris. På samme tid er den også udstyret rigtig pænt fra standard og så har den et par imponerende tricks i ærmet. Ioniq 5 er netop blevet anerkendt for netop dette, hvor den senest vandt årets bil i Danmark. Hør meget mere om IONIQ 5 og dens positive og negative side i denne video God fornøjelse. KONTAKTOPLYSNINGER Mail: rundtombiler🤍gmail.com Instagram: rundtombiler

Danmarks BEDSTE elbilskøb – Hyundai IONIQ 5 (2022)

39710
463
171
00:16:35
12.12.2021

Hyundai IONIQ 5 er ikke bare et moderne designikon. Den er et forbandet godt bilkøb. På ALLE de centrale elbils-parametre imponerer den voldsomt. Rækkevidden er på over 400 km, ladehastigheden er markedsledende, den må trække en trailer og så er pladsen i kabinen overdådig. Læg dertil en forrygende 5 års garanti, og den er svær ikke at holde af. Man kan altid diskutere design og materialevalg i kabinen, men at den leverer en forbandet attraktiv pakke til en flabet skarp frapris, det kan ikke diskuteres.

3000 KM. I IONIQ 5! DERFOR har den VIRKELIG overrasket mig...

14890
508
50
00:11:38
29.05.2022

🤍 Som du måske har set har jeg for nyligt postet en video, hvor jeg kører 3 elbiler fra Viborg til Gardasøen. Bilen jeg havde med på turen var en IONIQ 5, som jeg fik lov til at låne af Hyundai Danmark. Efter 3.000 kilometer i bilen synes jeg, at det var passende, at sætte nogle ord på oplevelsen. Særligt fordi IONIQ 5 virkelig har overrasket mig på nogle punkter... Hør mine oplevelser med IONIQ 5 efter 3.000 km. bag rattet i denne video. God fornøjelse!

Kan Hyundai slå VW? Vi sætter Hyundai Ioniq 5 op mod VW. ID.4

74277
701
150
00:06:46
11.09.2021

Hyundai udfordrer giganten VW med deres nye elbil Ioniq 5. Kan den slå den populære VW ID.4 i hverdagstests? Berner finder ud af det her. 🤍 Udbuddet af elbiler er støt stigende og salget af nye elbiler følger med. I august måned udgjorde elbiler i alt 19% af det samlede nybilssalg. Men med flere, gode elbiler bliver beslutningen om, hvilken man skal vælge, naturligvis sværere. VW's populære ID.4 og ID.3 står for både første og andenpladsen med henholdsvis 414 og 400 biler ud af i alt 3.050 solgte elbiler i august måned. Men selvom Hyundai Ioniq 5 kun lige er introduceret er der solgt 157 eksemplarer - det er nok til en syvende plads på listen over mest solgte elbiler i augst. Både VW ID.4 og Hyundai Ioniq 5 er relevante og kompetente elbiler, men hvilken skal man vælge? Ander Berners går dem igennem i en række hverdagstest og finder ud af, hvilken han vil vælge.

Din næste bil? Hyundai Ioniq 5 (test)

11312
173
79
00:04:48
24.10.2021

Tidens mest hypede bil lige nu er Hyundai Ioniq 5. Mon den lever op til forventningerne? (Reklame; denne video præsenteres i samarbejde med Barry)

OPDATERINGERNE I HYUNDAI IONIQ 5 (2023 MODEL)

32439
1166
295
00:31:51
09.01.2023

Hyundai IONIQ 5 blev, efter introduktionen i 2021, årets bil i Danmark i 2022. En elbil som brillierer med hurtig opladning pga. 800V arkitektur i batteriet, og mekanisk frakobling af den forreste permanent magnet motor for bedre effektivitet. I den opgraderede 2023 model, er batteriet blevet lidt større, forkonditionering af batteriet er blevet en realitet (kan også software-opgraderes til ældre IONIQ 5 modeller) og så virker kabinen til at have fået et løft på kvalitetsfornemmelsen. Bilen er ligesom Kia EV6 bygget på E-GMP platformen. Link til IONIQ 5: 🤍 Hyundai IONIQ 5 fabriks-specifikationer (HTRAC) - Effekt: 239 KW (325 hp/605 NM) - Motor: Permanent Magnet (F/B) - Acceleration (0-100 km/h): 5,2 sec - Tophastighed: 185 km/h (Electronic limited) - Batteri: 77,4 KWt (Gross) 74 KWt (Net) - Forbrug: 179 Wh/km - Rækkevidde: (WLTP: 454 - 485 km alt efter udstyr) - AWD - Opladning: AC: 11KW (3 faser) DC 230 KW (10-80% ned til 18 minutter) - Træk: 750/1.600 kg Indhold i denne video: 00:00 - Intro 01:02 - Gennemgang af IONIQ 5 (2023) 11:06 - Køreindtryk af IONIQ 5 (2023) 15:15 - Langtur på motorvej 16:42 - DC Ladetest af IONIQ 5 2023 (77,4 KWt) 18:06 - Konklusion FDM trailerberegner: 🤍 Host: Jimi Rosa For kommercielle samarbejder kan jeg kontaktes på: jimierosa🤍gmail Min base er i 6800 Varde og jeg laver udelukkende indhold om elbiler og livet som elbilist. Mit kamera: 🤍 Min gimbal til slow motion: 🤍 Racebox (måleudstyr): 🤍 Min mikrofon (Røde Wireless Go): 🤍 Lader på farten: 🤍

Hyundai Ioniq 5 - er den bedre end Audi og VW?

92306
675
70
00:09:01
19.07.2021

Hyundai Ioniq 5 er Hyundais nyeste og smarteste elbil. Den er KÆMPE-stor, har skarpe priser, så har den et batteri, som matcher det der sidder i langt dyrere elbiler. Hyundai Ioniq koster fra 320-425.000 kr. og har fra 170 til 306 hk

STADIG RELEVANT EFTER IONIQ 5 OG KIA EV6?! Skoda Enyaq 80 TEST

13576
360
63
00:12:41
05.03.2022

Skoda Enyaq er en af de mest populære elbiler på markedet lige nu. Den lokker kunderne ind i butikken med en attraktiv startpris på 299.995 kroner. Den må du dog ikke falde for... Der skal nemlig tilføjes en masse ekstra ting til en Enyaq for, at du får en komplet elbil. Hør om den er pengene værd i denne video! God fornøjelse

Den bliver et hit! Hyundai Ioniq 5 (De første indtryk)

22986
253
44
00:05:21
05.07.2021

Den nye Hyundai Ioniq 5 skal nok blive et hit. Her er de første indtryk. (Reklame; denne video viser vi i samarbejde med det grønne e)

Ioniq 6 - Den strømlinede Ioniq på 800 volt - Sneak peek 2022

1260
24
3
00:03:04
09.11.2022

Ioniq 6 Den nye Ioniq 6 er en lang sedan formet som en sølvfisk, og selvom batteriet er præcis det samme som i Ioniq 5, så er den her længere og lavere og meget effektiv med en rækkevidde på op til 610 km efter WLTP. Den kommer også med et mindre batteri på 53 kWh, som ikke får mange købere i Danmark. Bilen kan lade med op til 233 kW. Bagagerummet er på 401 liter, og bilen må trække 1500 kg. Prisen er endnu ikke kendt, men et gæt er, at den kommer til at starte ved 400.000 kr. Bilreviews umiddelbare reaktion: James Bond 60'er bil med Porsche-bagende eller vindglat øko-vidunder? Vi er lidt forvirrede, men også betagede. Den kunne ikke ligne den kantede Ioniq 5 mindre, men teknikken har de til fælles. Både rækkevidde og ladehastighed er imponerende.

[2021] Hyundai Ioniq 5 – fremtidens elbil?

3003
59
14
00:04:50
30.11.2021

Designet er lige dele retro og 70'erne sci-fi, men Ioniq 5 byder er en af de mest avancerede elbiler lige nu, for mens Tesla og rivalerne stadig bruger 400 volt, så har Hyundai udviklet et 800 volt-system ligesom Porsche, som i sin tid udviklede systemet til deres LMP1-racer som vandt Le Mans ... Se mere om Hyundai Ioniq 5 her: 🤍 Www: 🤍

Lever Hyundai IONIQ 5 op til forventningerne?

79793
1326
366
00:32:16
06.09.2021

Hyundai IONIQ 5 skabte enorme forventninger, da den blev lanceret. Særligt 800 Volt teknologien løftede øjenbryne. Bilen i denne video, er venligst udlånt af Varde Biler i 6800 Varde. Der er tale om en Hyundai IONIQ 5 Advanced - 72,6 KWt med baghjulstræk. Bilens eneste tilvalg på udstyrslisten, er 20" hjul. Specifikationer på bilen i videoen: Batteri: 72,6 KWt OBC (indbygget lader i bilen) 3 faset. Ladetider: 11 KW hjemmelader: fra 10-100 % på ca. 7,5 timer 50 KW lader fra 10-80% på ca. 1 time 350 KW lynlades: 10-80% ca. 18 minutter Køreklar vægt: ca. 1.985 - 2.065 (lettest/tungest, alt efter udstyr) Rækevidde (WLTP) med 19" hjul (standard) 481 km med 20" hjul (tilvalg) 451 km Trailervægt: 1.600 kg. med bremser Tophastighed: 185 km/t Acceleration (0-100 km/t) 7,4 sek. Bredde: 189 cm Længde: 463,5 cm Højde: 164,7 cm Garanti: 5 år/ubegrænset km (forudsat at service overholdes!) Garanti på batteri: 8 år/160.000 km Batterigarantien omfatter at batteriet udskiftetes såfremt SOH (state of charge) kommer under 70% af den oprindelige kapacitet. Det skal konstateres af et autoriseret Hyundai værksted! Indhold i videoen: 00:00 - Intro 00:25 - Gennemgang af bilen 13:38 - Køretur - Acceleration - Støjmåling og 130 km/t på motorvejen (forbrug) 27:12 - Konklusion (lever bilen op til forventningerne)? Vært: Jimi Espensen Rosa Research: Jimi Espensen Rosa Redigering: Jimi Espensen Rosa Kamera: Zakarias Jensen og Jimi Espensen Rosa Det kamera jeg bruger: 🤍 Gimbal til stabilisering: 🤍 Racebox: 🤍 Mikrofon (Røde Wireless Go): 🤍 Opladning af elbil over alt: 🤍

Test af Hyundai IONIQ 5 - scorer rekordhøjt

4875
22
3
00:11:09
20.05.2022

Vi har brugt en uge sammen med den flotte Hyundai IONIQ 5, og er nu færdige med vores test. På Mobilsiden.dk kan du læse hele vores anmeldelse og bedømmelse af Hyundai IONIQ 5, hvor den testes i ti kvalitetsparametre: - Design og kvalitet - Rækkevidde og opladning -Software og brugervenlighed -Selvkørende egenskaber - Køreegenskaber og ydelse - Komfort - Udstyrsniveau - Bæredygtighed - Sikkerhed - Garanti og service Læs stor test af Hyundai IONIQ 5 her: 🤍

Koreaneren der banker tyske biler - Hyundai Ioniq 5

3309
31
1
00:04:34
15.10.2021

Hyundai Ioniq 5 byder på et vildt design og lige så vilde muligheder for at lade. Men udover det er det bare en rummelig og komfortabel elbil, som tilmed er stærkt prissat. Så det er pludselig blevet endnu sværere at være en tysk elbil. Læs hele artiklen her 🤍 Følg os på Instagram 🤍 Biltorvets redaktion består af: Andreas Lang Hedegaard - journalist - elsker skæve biler og har både Land Rover og Alfa Rover i stalden. Andreas laver brugttest af biler til Biltorvet og Bil Magasinet. Bernt Kastberg - journalist - Bernt har en forkærlighed for gamle biler. Han er redaktør på Jaguaria, og så skriver han naturligvis på Biltorvet.dk Ebbe Sommerlund - journalist - Ebbe er nok mest kendt fra High on Cars, men han arbejder også på Biltorvet.dk. Han elsker billige biler. Tjek alle vores tests og artikler på 🤍

Ioniq 5 vs. Kia EV6 - Stor dobbelttest. Hvad er de vigtige forskelle?

19426
189
34
00:24:03
17.12.2021

Frække koreanere giver de europæiske mærker baghjul Hyundai Gruppen, som også omfatter Kia, har sendt søsterbilerne Hyundai Ioniq 5 og Kia EV6 på gaden. Det er mellemstore crossovere bygget på en helt ny teknisk platform, der giver rummelige kabiner, lang rækkevidde og ualmindelig hurtig opladning. Læg dertil at bilerne er prissat rimeligt og skiller sig ud med hver deres modige design. Ioniq 5 er blevet kåret som årets bil i Danmark 2022 og Kia EV6 er testvinder i Bilmagasinets store test af elbiler december 2021. Begge biler er desuden gået videre til finalen i den europæiske konkurrence om at blive årets bil 2022 i Europa. Bilreview har lånt begge biler en uge af de danske importører og vi har kørt og analyseret og vurderet, kørt noget mere, og holdt alle detaljerne op mod hinanden, for at give dig vores store og grundige sammenligning af de to nok mest omtalte biler på markedet lige nu. Se med når Bilreview sætter de nye drenge i klassen op mod hinanden på en kold of snefuld testbane, Hyundai Ioniq 5 mod Kia EV6. _ Flying High by FREDJI 🤍 🤍 Music promoted by Audio Library 🤍

Familieferie i ELBIL - kan man det? Henrik Dreboldt gør forsøget i en Hyundai Ioniq 5 (2022)

13866
263
55
00:14:54
03.07.2022

Den årlige familieferie. Det er den ultimative tryktest af automobilet. Men hvordan ser det ud med det format i en elbil? Er bilerne klar? Er ladeinfrastrukturen klar? Redaktør Henrik Dreboldt pakker familien og drager afsted. 6 dage med bilen som omdrejningspunkt. Det går både godt og skidt - mest godt, og Hyundai Ioniq 5 viser hvorfor den i Kuffert & Kørehandskers Automobilårbog Volume 2 er udnævnt til Årets Bedste Elbil til over 300.000 kr. KØB BOGEN HER: 🤍 Vi tester alt fra ladeinfrastruktur til forbrug og praktisk anvendelighed i Hyundai Ioniq 5, og vi får også grillet pølser med hjælp fra bilen. DENNE VIDEO ER BRAGT I SAMARBEJDE MED MORSØ

FIRST DRIVE - Hyundai Ioniq 5 (din nye elektriske lounge)

39080
304
49
00:09:22
05.07.2021

Revolutionerende eller bare anderledes? Hyundai Ioniq 5 har fået opmærksomhed som ingen Hyundai før den, og vi prøver den nu endelig - med 306 hk og loungeindretning med forsæder med sovefunktion.

Test af Hyundai IONIQ 5 - Roadtrip Del 1 af 3 - 2022

1706
47
9
00:15:27
29.01.2022

I denne video tester jeg Hyundai IONIQ 5 ved at tage en roadtrip på 500 km. videoen er delt op i 3 dele hvor denne er del 1. Bilen er udlånt af Rørbæk biler (🤍 Vi køre på motorvej, landevej og lader på Clever i Østerild (del1) og Cirkel K i Aalborg (del3). Vi tager også et kig på bilens interiør (del2). Link Video ladning på Clever: 🤍 Video ladning på IONITY: 🤍 Instagram: Elbilen_dk 🤍

Tilleggsutstyr som skal monteres på Hyundai Ioniq 5 Long Range Premium 2023

1153
14
5
00:04:40
09.12.2022

Blackvue - Dashcam DR900X Plus - 2CH 32GB Nordic: 🤍 Lydoppgraderingspakke for Hyundai IONIQ 5: 🤍 Strands Nuuk Black Led Bar 20": 🤍 Kabelsett til ledbar: 🤍 Carpro FLYBY30 Full Kit 20 ml: 🤍 Smoked Black Window Visor Sun Rain Vent Guard 4Pcs E252 for Hyundai Ioniq5 2022+: 🤍 Sikringsholder med LED indikator: 🤍

BARNEVOGNSTESTEN | VW ID4, Tesla Model Y, Hyundai Ioniq 5, BMW IX3

3133
16
4
00:15:48
16.09.2022

Vi har været på besøg i vores brugtvognsafdeling. Vi tester pladsen i fire store SUV'er: VW ID4, Tesla Model Y, Hyundai Ioniq 5, BMW IX3. Hvor meget fylder barnevognen mon i de fire biler? Se med, når vi finder ud af det i videoen. Vi tester og sammenligner ligeledes bagsædepladsen. Se vores brugte biler her 👉 🤍 VW ID4: Bilen kan være vist med ekstraudstyr. Halvårlig CO2-ejerafgift 370 kr. Forbrug: 16,7 kWh/100km. Rækkevidde: 527 km. WLTP. Opladningstid under optimale ladeforhold v/ normalopladning, 0-100% 7,5 t. v. max ladeeffekt (11 kW). Hurtig-/lynopladning, 10-80%, 29 min. v. max ladeeffekt på 135 kW. *Forbrug og rækkevidde påvirkes bl.a. af kørestil, vejrforhold og tilvalg af udstyr, hvor især høj hastighed og lave temperaturer reducerer rækkevidden. Tesla model Y: Bilen kan være vist med ekstraudstyr. Halvårlig CO2-ejerafgift 370 kr. Forbrug: 167 W/km. Rækkevidde: 345 km. WLTP. Opladningstid under optimale ladeforhold v/ normalopladning, 0-100% 6,2 t. v. max ladeeffekt (11 kW). Hurtig-/lynopladning, 10-80%, 25 min. v. max ladeeffekt på 170 kW. *Forbrug og rækkevidde påvirkes bl.a. af kørestil, vejrforhold og tilvalg af udstyr, hvor især høj hastighed og lave temperaturer reducerer rækkevidden. Huyndai Ioniq 5: Bilen kan være vist med ekstraudstyr. Halvårlig CO2-ejerafgift 370 kr. Forbrug: 183 W/km. Rækkevidde: 295 km. WLTP. Opladningstid under optimale ladeforhold v/ normalopladning, 0-100% 6 t. v. max ladeeffekt (11 kW). Hurtig-/lynopladning, 10-80%, 17 min. v. max ladeeffekt på 175 kW. *Forbrug og rækkevidde påvirkes bl.a. af kørestil, vejrforhold og tilvalg af udstyr, hvor især høj hastighed og lave temperaturer reducerer rækkevidden. BMW IX3: Bilen kan være vist med ekstraudstyr. Halvårlig CO2-ejerafgift 370 kr. Forbrug: 192 W/km. Rækkevidde: 385 km. WLTP. Opladningstid under optimale ladeforhold v/ normalopladning, 0-100% 8 t. v. max ladeeffekt (11 kW). Hurtig-/lynopladning, 10-80%, 31 min. v. max ladeeffekt på 155 kW. *Forbrug og rækkevidde påvirkes bl.a. af kørestil, vejrforhold og tilvalg af udstyr, hvor især høj hastighed og lave temperaturer reducerer rækkevidden.

Ingen grunn til å frykte Tesla Model Y på glatta - Verre gikk det med Hyundai IONIQ 5 ...

24909
154
38
00:04:27
11.03.2022

Vi dro tilbake til Tisleifjorden for å teste regenerering med Tesla Model Y Long Range AWD og Hyundai IONIQ 5 Long Range AWD. Ikke alt gikk etter planen ... Les testrapport på elbil.no, der du også får relevante data. Film og klipp: Jamieson Pothecary Musikk: Epidemic Sound

Er KIA EV6 bedre end Hyundai Ioniq 5? Hvad vælger du?

39081
394
49
00:06:23
30.10.2021

Kia EV6 er på flere vigtige punkter en bedre bil end Hyundai Ioniq 5 - men på ét punkt skuffer bilen. Den ser vindglat ud, men det er den ikke . Kia EV6 koster fra 325.000 kr. Vil du ha den med den største motor får du en bil, der er lige så hurtig som Tesla Model Y performance - til en meget, meget fair pris.

Hvilken er BEDST? El-bils duel mellem Aiways U5 og Volkswagen ID.4 (2021)

31423
260
117
00:21:12
09.05.2021

Vi er VITTERLIG i tvivl – kan KINESEREN slå TYSKEREN? Vi har sat tidens mest populære el-bil Volkswagen ID.4 op imod den helt nye Aiways U5 fra Kina. To mellemstore elektriske SUV'er med rækkevidder på 400-500 km og en pris fra 300.000 kr. Aiways U5 er vitterlig Aiways allerførste model. Den er overraskende lækker, imponerende billig og med en kabine, der fejer benene væk under os. Volkswagen ID.4 kom lidt anstrengt fra start, men den har uden tvivl masser af kvaliteter. Men er den 110.000 kr. bedre end Aiways? Den lader hurtigere og kører 100 km længere på en opladning, men Aiways præsterer anstændige omkring 350 km ved realistisk kørsel, og det er nok til de fleste. Kineseren har også længere garanti og mere bagsædeplads. Dilemmaet er altså overraskende stort, og vi ender med at være mere vægelsindede end en teenagepige, der skal vælge konfirmationssko.

Introduktion til IONIQ 5 - Fartpilot og lane assist

265
0
0
00:00:49
28.01.2022

Fartpilot og Lane Assist gennemgås på den nye Hyundai IONIQ 5. Vi viser kort hvordan det fungerer, og hvordan det skal anvendes. Adaptiv fartpilot gennemgås også. Vi forsøger løbende at opdatere disse videoer, på baggrund af jeres feedback! Skriv derfor gerne en kommenter, med hvad i syntes vi skal lave en video omkring, eller skal gøre bedre. Vi håber i får glæde af disse videoer. Venlig hilsen Terminalen Aarhus :)

New Hyundai Ioniq 5 With Digital Mirrors 2023 Review

17637
204
34
00:40:14
26.11.2022

Up To 70% OFF Real Carbon Fiber Accessories: 🤍 Shop Their Biggest Sale Before It Ends! New Hyundai Ioniq 5 With Digital Mirrors 2023 Review 🛑 Please SUBSCRIBE and activate the notification bell 🔔 : 👉🏻 🤍 👈🏻 ✅ Best Music Copyright Free (2 Month Free Subscription) : 👉🏻 🤍 👈🏻 ✅ Hyundai Gerlafingen : 🤍 👈🏻 Hyundai IONIQ 5 2023 "Vertex" Version Price: 72.200 $ 325 Hp | 605 Nm All wheel drive (4x4) 1 gears, automatic transmission Acceleration 0 - 100 km/h: 5.1 sec Top speed: 185 km/h, Electronically limited Gross battery capacity: 77.4 kWh All-electric range: 402.3-432.9 km Trunk space : 527 l - 1587 l Length: 4636 mm Width: 1890 mm Height: 1600 mm Wheelbase: 3000 mm Ground clearance: 155 mm Drag coefficient (Cd): 0.288 Turning circle : 12 m Front suspension: Independent type McPherson Rear suspension: Independent multi-link suspension When equipped with all-wheel drive (AWD), IONIQ 5 has an extra advantage in winter weather. The dual motor configuration sends power to the front and back axle, offering optimal power and torque for challenging terrain. Perfect for slippery conditions, IONIQ 5’s AWD drivetrain can distribute power to where it is most effective, helping drivers maintain control even on the slickest roads. When the weather gets too cold or too wet, IONIQ 5 has the perfect interior to keep passengers warm and comfortable. Built on Hyundai’s first BEV-dedicated Electric Global Modular Platform (E‑GMP), IONIQ 5’s interior proportions create a roomy and spacious cabin. With a flat floor and a 3,000-millimetre wheelbase – both enabled by E-GMP, passengers in both the front and the rear can enjoy extra legroom and the spaciousness of a larger vehicle in a CUV body. IONIQ 5’s interior was also designed as a Smart Living Space, meaning it maximises comfort and usability. Even drivers can enjoy these features – with fully reclinable electric front seats enhancing relaxation when stationary. Winters can be cold, and it is important that passengers are warm to stay comfortable. In IONIQ 5, that is not an issue. Equipped with high-tech heat pump technology, IONIQ 5 ensures that passengers can be kept warm efficiently and for the entire journey. On particularly chilly days, drivers can even access the Hyundai BlueLink® app on their smartphones to pre-heat their IONIQ 5 with the touch of a button when it is at a charging station. Combined with heated seating and a heated steering wheel, IONIQ 5 is ideally equipped to keep passengers warm and cosy through the winter. For those journeys that take passengers out of the warmth of the cabin, IONIQ 5’s 527 litres of cargo space – expandable to 1,587 litres of space with the rear seats folded down – means that there is plenty of room for everything, from skis and snowboards to the family’s furry friends. IONIQ 5 offers even more cargo space. Customers can take advantage of the ‘frunk’ (front trunk) space – 57 litres of extra capacity in the RWD version and 24 litres in the AWD model. Drivers do not need to worry about long charging times in the winter with IONIQ 5. Equipped with battery conditioning technology, IONIQ 5 automatically begins pre-heating the battery when customers programme a stop at the charging station into the navigation. This can ensure optimal charging conditions, depending on the duration of the heater’s operation, so customers can make use of the vehicle’s 800V ultra-fast charging technology to get back on the road faster. Whether tackling a winter road trip, heading up to the ski slopes, or making a daily commute, IONIQ 5 is equipped with features that create a safe, comfortable, practical, and warm experience for passengers and drivers alike. DISCLAIMER: This video and description contain affiliate links, which means that if you click on one of the product links, we will receive a small commission. #sdadancars #hyundai #ioniq #ioniq5

Hyundai Ioniq 5. 3 autostole? Dansk

671
7
0
00:02:17
10.09.2021

Er det muligt at have 3 autostole på bagsædet af en Hyundai Ioniq 5? For mig lykkedes det med de 3 her: Concord Transformer Pro til venstre. Axkid Minikid i midten. Recaro Zero 1 til højre. Men pladsen er trang og jeg tror ikke det vil lykkes at have 3 store stole som alle vender samme vej, måske jeg tager fejl? 😊

Introduktion af IONIQ 5 - Forvarme af batteri

1519
2
3
00:00:42
28.01.2022

Her gennemgår vi hvordan man forvarmer sit batteri, på den nye IONIQ 5. Hertil også hvordan man helt automatisk, får bilen til at forvarme batteriet, de dage man ønsker. Vi forsøger løbende at opdatere disse videoer, på baggrund af jeres feedback! Skriv derfor gerne en kommenter, med hvad i syntes vi skal lave en video omkring, eller skal gøre bedre. Vi håber i får glæde af disse videoer. Venlig hilsen Terminalen Aarhus :)

Hyundai Ioniq 6: Best Electric Car In The World?

865633
15581
2343
00:23:28
03.11.2022

Jack heads to South Korea to spend some time with the new Hyundai Ioniq 6: the swoopy sister car to the outstanding Ioniq 5. Can this streamlined saloon possibly be as good as its sibling? Could it be even better?? 00:00 The difficult second album 1:12 The essential info 2:45 Exterior walkaround 8:38 How does it feel to drive? 10:19 Tall man gripe 12:16 Interior review 15:34 Efficiency, efficiency, efficiency! 17:54 Back seat Jack test 20:26 Concluding thoughts? 22:35 A bombshell! Visit our LIVE exhibitions in Australia, UK, USA, Canada & Europe: 🤍 Become a Patreon: 🤍 Become a YouTube member: use JOIN button above Subscribe to Fully Charged & the Everything Electric channels Subscribe for episode alerts and the Fully Charged newsletter: 🤍 Visit: 🤍 Find us on Twitter: 🤍 Follow us on Instagram: 🤍 #Ioniq6 #Hyundai #hyundaiioniq #Ioniq5 #EV #electricvehicles #electriccar

KØRER 3 ELBILER FRA VIBORG - GARDASØEN! Få svar på ALLE dine spørgsmål omkring langtur i elbil HER!

160222
3244
547
00:30:48
21.05.2022

I samarbejde med Lindholm Biler satte jeg mig for at finde ud af, hvor komplekst det er at køre elbil fra Viborg til Gardasøen. Jeg er nemlig overbevist om, at rigtig mange tænker de sagtens kan bruge en elbil til hverdag, MEN... Den årlige tur sydpå kan for mange være en stor usikkerhed. Hvor lang tid tager det? Hvad koster det? Er der nok opladere? Hvordan fungere de opladere der er? osv. Alle disse spørgsmål finder du svar på i denne video! Jeg håber du kan bruge videoen til noget og/eller finder den interessant. Stort tak til Lindholm Biler for at bakke op omkring projektet via finansiering af turen og mulighed for at låne Polestar 2 og Volkswagen ID.4. Ydermere skal der lyde en stor tak til Hyundai Danmark, som stillede en IONIQ 5 til rådighed. Jeg håber at se dig til elbilsaftenen d. 15 juni hos Lindholm Biler i Viborg fra kl. 18-21. Husk tilmelding til lise🤍lindholmbiler.dk (Begrænset antal pladser) BEREGNINGER CO2 UDLEDNING CO2 Dieselbil som kører 15 km/l 1 l diesel udleder 2700 g co2. (1500/15) 100 l a 2700 g = 270 kg co2. ID4: Vi har brugt 300 kw på turen Ved 80% grøn energi udleder man 127 g co2 pr kwh. 127 g * 300kwh = 38 k co2 (vind 48%, sol 4%, vand 10%, atomkraft 5%, biobrændsel 13%). 2030 = 100% vedvarende)

Hyundai Ioniq 5 2022 Test PERSONAL EXPERIENCE

945
7
0
00:13:38
21.10.2022

#hyundai #ioniq5 #AndrejAuto 🗨️Hyundai Ioniq 5 is a first car from a Hyundai's electric brand IONIQ. Ioniq 5 is a real 'head-turner'. It looks really futuristic, like it just came from a Back to the future movie. In reality, it's realy specious family EV with some great high-tech features which you can in video. So check it out and subscribe for more. 00:00 Exterior 01:06 Booth size 01:58 Solar roof 02:05 Rear seats 03:25 Interior 07:55 Sumon 09:02 V2L Charger 09:43 Front boot 10:08 Drive 12:17 Acceleration 📽️ Subscribe for more videos 🚗 Follow me on Instagram: 🤍 🎵 Credit: Static Sybranax - Rogue

Stor test af 10 af de bedste elbiler i 2022

60060
437
134
00:23:11
22.08.2022

Find testene af alle 10 biler her: 🤍 FDM har haft 10 af de bedste elbiler til ca. 400.000 kr. under lup 🕵️‍♂️ Vi har testet deres køreegenskaber, sikkerhed og praktiske færdigheder på FDM Jyllandsringen og rundt på de jyske motorveje og landeveje 🚗🔋🔌 Kom med på testen, og se, hvilken bil der vinder den store test af elbiler i 2022 🏆 De 10 biler er: - Aiways U5 - Audi Q4 Sportback e-tron - Hyundai Ioniq 5 - Kia EV6 - Maxus Euniq 6 - Mercedes-EQ EQA - MG Marvel R - Nissan Ariya - Volvo XC40 Recharge - VW ID.5

Test af Hyundai IONIQ 5 - Roadtrip Del 3 af 3 - 2022

1357
43
7
00:22:19
02.02.2022

I denne video tester jeg Hyundai IONIQ 5 ved at tage en roadtrip på 500 km. videoen er delt op i 3 dele hvor denne er del 3. Bilen er udlånt af Rørbæk biler (🤍 Vi køre på motorvej, landevej og lader på Clever i Østerild (del1) og Cirkel K i Aalborg (del3). Vi tager også et kig på bilens interiør (del2). Link Video ladning på Clever: 🤍 Video ladning på IONITY: 🤍 Instagram: Elbilen_dk 🤍

IONIQ 5 | BEDRE END KIA EV6?

1687
21
6
00:17:12
28.08.2022

Er IONIQ 5 bedre end KIA EV6? - Et af livets helt store spørgsmål her i 2022 😉 Vi fik muligheden for at overraske Racerkøren Nicolai Sylvest med en tur i IONIQ 5. Vi nørder underlige detaljer og karaktertræk på den Koreanske radiobil. Det munder selvfølgelig ud i prøvetur, som lige blev lidt for spændende 😅 Eftersom det er den helt hårde Project 45 version, har vi også chokolade-testen på gensyn!

Introduktion til IONQ 5 - Opladning

273
1
0
00:01:03
28.01.2022

Vi viser hvordan tilsætter den nye IONIQ 5 til opladning, og viser mulighederne til at åbne lade klappen! Det gennemgås også hvordan hurtigladeren tilsluttes. Vi forsøger løbende at opdatere disse videoer, på baggrund af jeres feedback! Skriv derfor gerne en kommenter, med hvad i syntes vi skal lave en video omkring, eller skal gøre bedre. Vi håber i får glæde af disse videoer. Venlig hilsen Terminalen Aarhus :)

STORTEST: Bedste SUV-elbil til UNDER 500.000 kr.

71246
586
192
00:39:55
25.12.2021

Vi lader Volkswagen ID.4 møde Ford Mustang Mach-E, Tesla Model Y og Hyundqai Ioniq 5 i denne gigantiske elbilstest. Det er 40 minutters juleunderholdning – BRAGT TIL DIG I SAMARBEJDE MED CERTINA URE. Vi kommer omkring alt fra kabineindretning og bagagerumsplads til køreegenskaber og kWh-forbrug i den virkelige verden. Så overvejer du en elektrisk SUV, så SKAL du se med for at se, om Tesla Model Y slår konkurrenterne, eller det er publikumsfavoritten ID.4 der er vognen du skal vælge.

Den gik ikke - Ioniq 5

6465
149
20
00:06:51
23.10.2021

Hej I dag skulle jeg have noget folie i bilen, men det gik ikke som planlagt :( Join gerne Ioniq Owners Denmark, hvis du har bestilt bilen eller allerede triller rundt i en: 🤍 ✉ Business kontakt: bilermedstik🤍gmail.com

Test af Hyundai IONIQ 5 - Roadtrip Del 2 af 3 - 2022

1266
42
0
00:24:42
31.01.2022

I denne video tester jeg Hyundai IONIQ 5 ved at tage en roadtrip på 500 km. videoen er delt op i 3 dele hvor denne er del 2. Bilen er udlånt af Rørbæk biler (🤍 Vi køre på motorvej, landevej og lader på Clever i Østerild (del1) og Cirkel K i Aalborg (del3). Vi tager også et kig på bilens interiør (del2). Link Video ladning på Clever: 🤍 Video ladning på IONITY: 🤍 Instagram: Elbilen_dk 🤍

Hyundai Ioniq 5 Norsk Familietest

16830
98
0
00:10:30
21.06.2021

Nye Ioniq 5

Bedste elbilskøb Lige NU til 340.000 kr? - Hyundai Ioniq 5 (2021)

54418
406
183
00:17:23
15.07.2021

Den ser forførende ud, lader hurtigere end Usain Bolt æder en 100 meter (eller næsten) og priser og udstyrsniveau er så skarpt, at man næsten skærer sig på det. Den nye Hyundai Ioniq 5 har endeligt været gennem den første testmølle, og Henrik Dreboldt er voldsomt imponeret. Den er dog ikke perfekt, og især kabinen leverer nogle huller i osten. Men det ændrer ikke ved, at det overordnede indtryk er så man får lyst til at give Hyundai et smatkys lige på munden, mens man i sit stille sind bliver en anelse bekymret for en lang række af de europæiske bilproducenters planer og produkter.

2023 Hyundai Ioniq 5: Release Date, Price, Specs, Interior 4K and Feature Upgrades

6077
30
3
00:04:36
11.08.2022

The 2022 Hyundai Ioniq 5 shocked the world. The electric SUV is the World Car of the Year because of its incredible value. It will be tough for South Korean automaker Hyundai to top what it did with the 2022 model year, but the 2023 Ioniq 5 will feature some welcome updates and upgrades. Here’s everything we know about the new 2023 Hyundai Ioniq 5 electric SUV thus far. 2023 Hyundai Ioniq 5: Release Date, Price, Specs, Interior 4K and Feature Upgrades #topautodani #hyundai

Назад
Что ищут прямо сейчас на
Ioniq 5 dansk anmeldelse Prakash mali подкладка в куртке игры январь farrukhabad khabar химчистка бизнес макет флешки из кс го قصه Arizona RolePLay рув против бойфренда vps awesome neck fan полезные самоделки building bar мясников рожков ice speedway crash nser survey adobe muse композиция Kagura Maniac murree live snowfall