Ps5 recenzja

Ps5 recenzja смотреть последние обновления за сегодня на .

PlayStation 5 PO PÓŁ ROKU | O wadach i zaletach

157760
4386
493
00:10:27
30.06.2021

➡️ Moje akcesoria Green Cell: 🤍 ➡️ Sprzęt do grania: 🤍 🎧 FUTURA Podcast: 🤍 10% rabatu dla widzów na akcesoria ze strony Green Cell: KOD: NIEANTYFAN10 Obowiązuje przy zakupie hubów USB-C, kabli Power Stream oraz ładowarek 3 i 5-portowych. 📱 Smartfony: 🤍 💻 Laptopy i tablety: 🤍 🖥 Komputery stacjonarne: 🤍 Kontakt: kontakt🤍nieantyfan.com Web: 🤍 Instagram: 🤍 Twitter: 🤍 Facebook: 🤍 Muzyka: 🤍 🤍 🤍 Partnerem kanału jest Green Cell. Partner nie miał wpływu na treść merytoryczną tego materiału. Opinia w materiale jest moja, niezależna od producenta urządzenia. Podane linki są afiliacyjne. Klikając w nie wspierasz moją twórczość na YouTube. + dla Ciebie za czytanie opisów do końca :) Cya!

PlayStation 5 ROK PÓŹNIEJ

256696
13832
1197
00:14:27
18.11.2021

PS5 podbiło świat. Jak wypadają nasze wrażenia po roku korzystania z najpopularniejszego nextgena? ✔ NASZ DRUGI KANAŁ: 🤍 Znajdź też nas na: Instagramie Gambrinusa: 🤍 Instagramie Jordana: 🤍 Instagramie Elessara: 🤍 Instagramie PanaMateusza: 🤍 Twitterze Heda: 🤍 Twitterze Arasza: 🤍 ✔ FACEBOOK: 🤍

PlayStation 5 - recenzja konsoli nowej generacji Sony

353541
9703
1455
00:24:47
17.11.2020

Gry i akcesoria dla PS5 u naszego partnera, OleOle!: 🤍 PlayStation 5 robi wszystko, by wyróżnić się na rynku. Odważna obudowa, zupełnie nowy kontroler, moc i porządne gry dostępne na premierę. Rekomendowana cena detaliczna urządzenia to 2299 zł dla modelu z napędem Blu-ray oraz 1849 zł dla wersji "cyfrowej". Więcej oczywiście w materiale. :) Rozdziały: 00:00 Wstęp 01:14 Wygląd oraz gniazda 04:09 Hałas i temperatura 06:18 Interfejs 08:30 Szybkość działania 11:00 Kompatybilność wsteczna 12:23 Kontroler DualSense 14:54 Astro's Playroom 16:09 Przestrzeń dyskowa 17:53 Gry, Ray Tracing i PS Plus 20:32 Poprawki dla wygody 22:40 Podsumowanie 24:20 Nasi Wspaniali Patroni! - Muzyka: Leon - Raw Produkcja / Mix / Mastering: Mateusz "Leon" Augustyn YouTube: 🤍 Spotify: 🤍 Apple Music / iTunes: 🤍 Tidal: 🤍 YouTube Music: 🤍 Specjalne podziękowania dla autora utworu za umożliwienie jego wykorzystania w tym materiale! Wspomóż nasz rozwój: 🤍 🤍 - Po więcej recenzji, wywiadów i rozpakowań zapraszamy na 🤍 Odwiedź nasz serwer Discord na 🤍 Dołącz do nas na facebooku: 🤍 Śledź nas na Twitterze: 🤍

PlayStation 5 po roku używania ! O plusach i minusach PS5 😱 Czy warto kupić PS5 ? 🤨

20374
460
131
00:18:25
16.04.2022

Cześć, dziś zajmę się podsumowaniem roku z #PlayStation5 . Dokładnie w kwietniu mija 12 miesięcy od moje zakupu #PS5 , czy było warto? Według mnie jest zdecydowanie więcej zalet niż wad tej konsoli. Zależy czego od niej oczekujesz ale jako sprzęt next genowy daje radę. 😀 🤍HaveFun #HaveFun #PlayStation5 #PS5 #DualSense #WadyiZalety #Sony #konsola 🔥 Zapraszam do wzięcia udziału w konkursie, ogłoszonym tydzień temu. 🔥 Jeśli Ci się podoba co robię - zostaw suba. like i komentuj 😀 Link do TV: 🤍 Link do FB: 🤍 Link do Instagrama: 🤍

PlayStation 5 - test quaza

554227
16799
1240
00:46:59
03.12.2020

Sprzęt do testów otrzymałem od PlayStation Polska i Sony Polska. Fejsy me: 🤍 Test konsoli PlayStation 5, akcesoriów do niej oraz dedykowanego jej telewizora. Info o TV: 🤍 Intro 0:00 Forma 1:23 DualSense 5:48 Akcesoria 10:30 OS i interfejs 14:52 Wsteczna kompatybilność 20:29 Gry Next-Genowe 27:36 Moc i SSD 30:30 Telewizor 36:36 Podsumowanie 41:12 Roszada sejwowa 43:34 Materiał zawiera rozgrywkę z gier: Astro's Playroom (SIE Japan Studio - Asobi Team/Sony Int. Ent.), Bugsnax (Young Horses), Call of Duty: Black Ops Cold War (Treyarch/Raven Software/Activision), Demon's Souls (2020 | Bluepoint Games/FromSoftware/Sony Int. Ent.), Monster Hunter: World (Capcom), SingStar (London Studio/Sony CEE), Ghost of Tsushima (Sucker Punch Productions/Sony Int. Ent.), Days Gone (SIE Bend Studio/Sony Int. Ent.), Bloodborne (FromSoftware/Sony CE), Uncharted 4: Kres złodzieja (Naughty Dog/Sony CE), God of War (2018 | SIE Santa Monica Studio/Sony Int. Ent.), Nioh 2 (Team Ninja/Koei Tecmo/Sony Int. Ent.), Borderlands 3 (Gearbox Software/2K Games), Death Stranding (Kojima Productions/Sony Int. Ent.), Dirt 5 (Codemasters Cheshire/Codemasters), Sackboy: Wielka Przygoda (Sumo Digital/Sony Int. Ent.), Spider-Man: Miles Morales (Insomniac Games/Sony Int. Ent.). Muzyka w tle wykorzystana na licencji serwisu artlist.io: Icarus - Be Somebody (instrumental version), Ian Post - Beyond, Evgeny-Bardyuzha - Cyberpunk Sunrise, Icarus - Every City We Reach is Dead (instrumental version), Michael FK - Holding Back, Roman P - I Will Rise, Icarus - Killers (instrumental version), Icarus - Lonely Earth (instrumental version), Icarus - Machine Heart (instrumental version), Russo - Night Search, Alek Angelov - Prowler, FASSounds - Random Memories, Tristan Barton - Run, Roman-P - Skull Garden, Stefano Mastronardi - Space Disco, Roman P - Step Back, Stefano Mastronardi - The Breakbeat, Icarus - The Less You Know The Better (instrumental version), Icarus - Walls (instrumental version), Icarus - Warriors (instrumental version). Wyderkę z Death Stranding zrobiła Lady Juleczka: 🤍 Kupiłem ją od niej na aukcji charytatywnej wystawionej w ramach Gramytatywnie organizowanego przez arhn.eu (i to było rok temu: 🤍 #PlayStation5 #test #recenzjaquaza - Autopromocja: Główny kanał: 🤍 Patronite: 🤍 Kanał ze streamami: 🤍 WWW: 🤍 Facebook: 🤍 Twitter: 🤍 Twitch: 🤍

CZEKALIŚMY 7 LAT! - PlayStation 5

915993
48094
3664
00:10:29
27.10.2020

Podaję linki, żeby nie trzeba było szukać: ► 🤍 ► 🤍 Subskrybuj i łapka w górę ! Jeżeli chcecie zobaczyć gry: ► 🤍 Oraz dodatkowe oficjalne akcesoria: - 🤍 - pad - 🤍 - pilot - 🤍 - stacja do ładowania - 🤍 - oficjalne słuchawki - 🤍 - kamera Nowa konsola PlayStation 5! Coś mi się wydaje, że wraz z wprowadzeniem na rynek Playstation 5 w końcu będę mógł zrezygnować z ogrywania wszystkich gier na komputerze, dlaczego? Konsola to jest wolność. Zamiast grać w miejscu, gdzie na co dzień przesiadujesz całymi dniami i pracujesz, to możesz się wychillować, wziąć pada i odpalić ulubioną grę. Bez aktualizacji Windowsa, kolejnych popupów programów. Czysty system pod gry! Z moich pierwszych wrażeń powiem tak: WOW! Wygląda świetnie, znacznie lepiej prezentuje się w rzeczywistości niż na nagraniach, kiedy widzimy trójwymiarową bielutką bryłę. Jest większa niż normalnie bym się spodziewał po konsoli, ale niczemu to nie przeszkadza, bo na luzie można podnieść ją jedną ręką i nie wypada :D Dbałość o szczegóły w najnowszej konsoli nowej generacji Playstation 5 mnie zauroczyła niesamowicie pozytywnie. Wnętrze konsoli rozumiem wyłożone teksturą, czy tam fakturą znaczków, ale... tył pada :D? Na pierwszy rzut oka nie byłem w stanie tego zauważyć, dopiero przy bliższej inspekcji wszystko stało się jasne - ideał! Dodatkowo granie w 4k przy 120 klatkach to jest... W to mi graj, jakby to mój Tata powiedział ^^! Nawet jeżeli będzie 60 klatek przy 4K to ja będę mega szczęśliwy i zdecydowanie częściej będę wybierać konsolę ponad granie na PC - tu jestem pewny ^^! Nie mogę się doczekać aż ją odpalę, a idę to zrobić teraz, więc wybaczcie jak nie odpiszę na każdy komentarz ^^! Normalnie #ps5 #playhasnolimits Jeśli podoba Ci się moja twórczość, to tutaj możesz mi pomóc: ► 🤍 _ FANPAGE: 🤍 INSTAGRAM: 🤍

Xbox Series X vs PS5: czy warto kupić NOWE KONSOLE?

38700
1235
259
00:10:21
18.04.2022

👍 Subskrybuj moreleTV ➡️ 🤍 🛒 Ceny obu konsol ➡️ 🤍 Produkty: 🛒 Xbox Series X 1TB ➡️ 🤍 🛒 PlayStation 5 ➡️ 🤍 ⚠️ A tu znajdziecie najnowsze promocje na Morele ➡️ 🤍 Xbox Series X vs PS5: czy warto kupić nowe konsole? Czy warto już kupić konsolę nowej generacji? Czy to dobry moment, żeby sprzedać starego dobrego xboxa one i ukochane Playstation 4 z zamiarem wymiany na najnowsze produkty Sony i Microsoft? Minęło półtora roku od premiery Playstation 5 i Xbox Series X - czy producentom udało się dowieźć obietnice niezwykłych osiągów tych konsol? Czy jeśli w 2022 wciąż grasz na PS4 czy Xboxie ONE coś Cię omija? Te i wiele podobnych pytań zadają sobie gracze na całym świecie. Dlatego też Radyjko przygotował krótki materiał podsumowujący wydarzenia związane z nowymi konsolami i raz jeszcze sprawdził ich możliwości. Tak więc - czy już czas wymienić konsole? 0:00 Intro 1:01 Nowa generacja, nowe możliwości i nowe problemy 3:57 Czy da się już poczuć next-gen? 4:47 4K 120 FPS? 7:50 Nadchodząca era remasterów 8:41 Mało konsol i wysokie ceny gier 9:30 Podsumowanie #Xbox #PS5 #Konsola 👍 Facebook ➡️ 🤍 📸 Instagram ➡️ 🤍 🐦 Twitter ➡️ 🤍 🤪 TikTok ➡️ 🤍 💻 Grupa na Facebook'u ➡️ 🤍 📨 Zapisz się na newsletter i bądź na bieżąco ➡️ 🤍 Obserwuj Radyjko: 📹 YouTube ➡️ 🤍 👍 Facebook ➡️ 🤍 📷 Instagram ➡️ 🤍 🎮 Twitch ➡️ 🤍 - Cześć, miło Cię widzieć na kanale moreleTV! 👍 Konieczne zostaw suba, żeby nie przegapić najlepszych materiałów ➡️ 🤍 (z góry dzięki!) MoreleTV to kanał, na którym znajdziesz materiały z recenzjami sprzętu komputerowego (i szeroko pojętej elektroniki), testami, poradnikami, zestawami PC w różnych budżetach, premierami produktów etc. Dowiesz się tu: jaką klawiaturę mechaniczną wybrać, jak przyspieszyć swój komputer, albo jaki monitor będzie najlepszy do CS:GO lub do pracy. Mamy też specjalnie dla Ciebie szalone, geekowe projekty, od komputera za 30 000 PLN w Multipli, przez granie na silniku od pralki (tak, dobrze czytasz), zalewanie klawiatur membranowych, po chłodzenie procesora ciekłym azotem. A wszystko to w wykonaniu najlepszych twórców! Chcesz zobaczyć u nas konkretny materiał? Daj znać w komentarzach :) A może widzisz siebie w ekipie moreleTV? Koniecznie daj znać! Pozdrawiamy! PS. To jak z tym subem? Jest? ➡️ 🤍

PlayStation 5 vs Xbox Series X po PRAWIE 2 LATACH! Którą Konsolę LEPIEJ Kupić?

17812
480
218
00:16:55
29.08.2022

Którą Konsolę Wybrać i Kupić? PlayStation 5 vs Xbox Series X? Porównanie PlayStation 5 vs Xbox Series X. Warto Kupić PlayStation 5? Warto Kupić Xbox Series X? Sprawdź promocyjną cenę PlayStation 5 i Xbox Series X ↘️ 🔵 PlayStation 5 + Horizon ✅: 🤍 ✅ MEDIAMARKT: 🤍 ✅ EURORTV: 🤍 🔵 Sony PlayStation 5 + Gran Turismo 7 + Horizon Forbidden West ✅ MEDIAMARKT: 🤍 ✅ EURORTV: 🤍 🔵 Sony PlayStation 5 + Gran Turismo 7 + dodatkowy pad ✅ MEDIAMARKT: 🤍 ✅ EURORTV: 🤍 🔵 Sony PlayStation 5 + Gran Turismo 7 + Battlefield 2042 + dodatkowy pad ✅ EURORTV: 🤍 🔵 SONY PlayStation 5 + Horizon: Forbidden West Voucher + Sackboy + Stojak na słuchawki + Słuchawki Viro: ✅ MEDIAEXPERT: 🤍 ✅ MEDIAMARKT: 🤍 🔵 SONY PlayStation 5 B Chassis + Horizon Forbidden West (kod do pobrania) + Death Stranding Director's Cut: ✅ MEDIAMARKT: 🤍 🟢 Xbox Series X: MEDIAEXPERT: 🤍 ✅ MEDIAMARKT: 🤍 🟢 XBOX Series X + Słuchawki: MEDIAEXPERT: 🤍 ✅ MEDIAMARKT: 🤍 🟢 Xbox Series X + Forza Horizon 5 + FIFA 22: MEDIAMARKT: 🤍 ✅ EURORTV: 🤍 🟢 Xbox Series X + Halo Infinite + Forza Horizon 5: EURORTV: 🤍 🟢 Xbox Series X + Forza Horizon 5 + słuchawki Stereo Headset przewodowy: EURORTV: 🤍 🟢 Xbox Series X + Battlefield 2042: EURORTV: 🤍 🟢 Xbox Series X + FIFA 22: EURORTV: 🤍 0:00 Początek 1:12 Gdzie kupić PlayStation 5 i Xbox Series X? 2:45 Czy Warto kupić konsole nowej generacji? 3:34 Która Konsola jest częściej kupowana? 4:00 Porównanie Wydajności 7:08 Jakość Rozgrywki 7:45 Biblioteka Gier 9:52 Xbox Ultimate Pass vs PlayStation Plus 11:03 Porównanie Kontrolerów Xbox i PlayStation 12:53 Ekskluzywne Gry na Konsole 13:50 Którą Konsole Kupić PlayStation 5 czy Xbox Series X? 15:30 Podsumowanie 16:07 Promocje na konsole 👊 SUBSKRYBUJ ► 🤍 ORAZ KLIKNIJ 🔔 👀 ZERKNIJ NA MÓJ INSTAGRAM ► 🤍 🔴 TIKTOK ► 🤍 🔵 FACEBOOK ► 🤍 🍎 SADOWNICY ► 🤍 💎 WSPIERAJ MÓJ KANAŁ I BĄDŹ W LEPSZYM KONTAKCIE ► 🤍 ⭐️ STRONA ► 🤍 📩 BUSINESS INQUIRIES: imatkra🤍gmail.com 🪑 AKCESORIA DO BIURA KTORE POLECAM ► 🤍 (Z kodem MATKRAELZAP jest 10% rabatu) #Tech #Xbox #PlayStation ▶️ CZEŚĆ, Z TEJ STRONY MATEUSZ KRAWCZYK. W DZISIEJSZYM FILMIE KTÓRĄ KONSOLĘ WYBRAĆ I KUPIĆ?, PLAYSTATION 5 VS XBOX SERIES X?, PORÓWNANIE PLAYSTATION 5 VS XBOX SERIES X, WARTO KUPIĆ PLAYSTATION 5?, WARTO KUPIĆ XBOX SERIES X?, RECENZJA PLAYSTATION 5, TEST PLAYSTATION 5, RECENZJA TEST XBOX SERIES X, 💻 NA CZYM PRACUJE I Z CZEGO KORZYSTAM: ❗️ OPROGRAMOWANIE: 🎬 FINAL CUT PRO X/MOTION 5 PLUGINS/TEMPLATES: 🤍 📲 SPRAWDŹ NORDVPN I OTRZYMAJ RABAT ORAZ MIESIĄC GRATIS: 🤍 💵 ZAMÓW CURVE I OTRZYMAJ 5 FUNTÓW NA ZAKUPY: 🤍 ❗️ SPRZĘT: 🪑 Fotel: 🤍 👨🏻‍💻 Elektryczne Biurko: 🤍 (Z kodem MATKRAELZAP jest 10% rabatu) 📺 Monitor Philips 329P1H 32": 🤍 🎙 Mikrofony RODE (Podcaster I VideoMicPro+): 🤍 🎥 SONY A7C: 🤍 🖥 iMac 5K: 🤍 👨🏻‍💻 MacBook Pro M1 Pro: 🤍 🎵 MUZYKA: PUZZLE-DECLAN Żadna firma, ani nikt inny nie wpływał na moją ocenę, opinię czy komentarze zawarte w filmie. Dzięki linkom umieszczonym w opisie tego filmu mogę czasami otrzymać prowizję za kliknięcie lub dokonanie zakupu. Dzięki temu mogę zachować swobodę przy tworzeniu materiałów, bez uszczerbku dla bezstronności.

PLAYSTATION 5: RECENZJA. Czy to najlepsza konsola na rynku?

47562
1020
297
00:23:09
06.11.2020

Półtora tygodnia i kilkadziesiąt godzin z PlayStation 5. Czy warto ją kupić? Nie chcesz przegapić nowych materiałów? Subskrybuj - kliknij ► 🤍 Znajdziesz nas również na: WWW ► 🤍 FACEBOOK ► 🤍 TWITTER ► 🤍 #playstation5 #ps5 #PS5recenzja

PlayStation 5 PO DWÓCH MIESIĄCACH. Wady i zalety konsoli - czy warto ją kupić?

161228
2380
544
00:20:11
29.12.2020

Dwa miesiące z PlayStation 5. Czy warto ją kupić? Nie chcesz przegapić nowych materiałów? Subskrybuj - kliknij ► 🤍 Znajdziesz nas również na: WWW ► 🤍 FACEBOOK ► 🤍 TWITTER ► 🤍 #playstation5 #ps5 #PS5recenzja

PlayStation 5 | Tak dobra, że w sklepach pustki? | RECENZJA

68055
2711
301
00:12:24
29.11.2020

➡️ Konsole w x-kom: 🤍 ➡️ Akcesoria Green Cell: 🤍 🎧 FUTURA Podcast: 🤍 10% rabatu dla widzów na akcesoria ze strony Green Cell: KOD: NIEANTYFAN10* *Obowiązuje przy zakupie hubów USB-C, kabli Power Stream oraz ładowarek 3 i 5-portowych. 📱 Smartfony: 🤍 💻 Laptopy i tablety: 🤍 🖥 Komputery stacjonarne: 🤍 Kontakt: kontakt🤍nieantyfan.com Web: 🤍 Instagram: 🤍 Twitter: 🤍 Facebook: 🤍 Muzyka: 🤍 🤍 Partnerem kanału jest x-kom. Partner nie miał wpływu na treść merytoryczną tego materiału. Podane linki są afiliacyjne. Klikając w nie wspierasz moją twórczość na YouTube. + dla Ciebie za czytanie opisów do końca :) #PlayStation5 #Recenzja #PS5 Cya!

PlayStation 5 - GIGARECENZJA | Zagrajnik

76008
3737
822
00:29:05
14.11.2020

Oto zagrajnikowa recenzja PlayStation 5 - najnowszej konsoli od Sony. Jaka jest, czym się cechuje i czy warto się nią zainteresować? 0:00 - Wstęp 1:58 - Design 5:44 - DualSense 10:29 - Szybkość 14:25 - Wydajność 18:27 - Ray Tracing 19:49 - Temperatura oraz głośność 20:58 - System 23:15 - Gry 25:48 - Podsumowanie 27:04 - Sony Bravia XH90 28:22 - Napisy końcowe 28:46 - ??? Nasz Patronite: 🤍 Fanpage na Facebooku: 🤍 Grupa na Facebooku: 🤍 Codziennie nowe relacje na Instagramie! 🤍 Nasz PC do pracy (ufundowany przez Corsair, Ubisoft i Komputronik Gaming): GPU - Aorus GeForce RTX 2080 Ti CPU - Intel i7-9700K Mobo - Aorus Z390 Elite Casing - Obsidian 500D SSD M.2 - MP510 240GB RAM memory - Vengeance RGB PRO 4x8GB AiO cooling - H115i RGB Platinum PSU - AX850 Fans - 1x LL140 Additional - Lighting Node PRO Monitor: AOC AGON AG352UCG6 Fotel: Spinelly Unique - 🤍 z kodem ZAGRAJNIK 10% rabat na fotele Unique Klawiatura: Corsair K70 LUX RGB Myszka: Corsair M65 Pro RGB Słuchawki: Corsair Void Pro RGB Laptop: MSI G65 Stealth Muzyka: Epidemic Sound

PlayStation 5 vs Xbox Series PO ROKU

153684
6148
592
00:17:16
23.11.2021

PlayStation 5, Xbox Series X i Xbox Series S są już z nami od roku. To znaczy z niektórymi, bo wszystkie konsole dość trudno dostać w sklepach. Ale to i tak dobry moment, żeby podsumować początek generacji, zastanowić się nad tym który z producentów lepiej spełnia swoje obietnice, co w ciągu ostatniego roku zmieniło się na lepsze i czy warto już nowe konsole kupować. Zapraszam do materiału! A, jakby coś to z czwartku na piątek CZATUJCIE na 🤍swiatbaterii.pl bo będą giga promocje na Black Friday na ładowarki, przejściówki, powerbanki, przewody i wszystkie rzeczy związane z energią. Promocje ruszają o północy :) Dyski WD_BLACK do nowych konsol dostarczyła do testów firma Western Digital. Dyski możecie kupić na stronie producenta albo w Komputroniku. Obczajcie, to im obojgu będzie miło: WD_BLACK SN850 NVMe 1 TB z radiatorem: 🤍 WD_BLACK D30 1 TB: 🤍 00:00 Fascynujący wstęp 01:46 Dotrzymywanie obietnic 03:50 Za co wolę PlayStation 5 06:52 Za co wolę Xboksa Series 10:17 Najlepsze gry next-genowe 12:54 Problemy z pamięcią 16:10 Podsumowanie i outro 🎧 Sprawdź podcast, który prowadzę z Nieantyfanem: 🤍 Zostań wspierającym: 🤍 Śledź mnie, piszę fajne rzeczy - będziesz wiedział wcześniej o moich kolejnych materiałach: ➡️ 🤍 📸🤍 ➡️ 🤍 Pomogli mi: 🎨 Poduchy i plakaty z moich filmów: 🤍adapisarska.shop 🎬 Najlepsze efekty i wtyczki do montażu filmów: 🤍motionvfx.com 🪑 Siedzę na foteliku Yumisu: 🤍yumisu.pl 📺 Używam w studio telewizora TCL X10: 🤍 📱 I jestem w sieci Mobile Vikings, która jest świetna i ma super podejście do klienta! #gry #konsole #playstation #xbox

Moja przygoda z PS5

6037
199
112
00:19:49
19.08.2022

Przed Wami odcinek, w którym wyrażam subiektywną opinię na temat mojego starcia z PS5. Zachęcam do - dołączenia na grupę facebookową: 🤍 - odwiedzenia sklepu Invisible Black: 🤍 Warto wspomnieć, że z hasłem "atygrasz" otrzymujecie rabat 10% na zakupy w sklepie. Jeśli podoba Wam się mój pomysł na kanał i chcecie wspomóc w jego rozwoju zostawcie lajka lub komentarz, zasubskrybujcie, a jeśli macie taką ochotę dołóżcie symboliczną złotówkę na zakup potrzebnego sprzętu do realizacji filmów i gier. Link do dobrowolnych wpłat: 🤍

PLAYSTATION 5 - recenzja (szczegółowy test konsoli Sony) | recenzja konsoli playstation 5

6849
281
96
00:52:23
14.02.2022

Przed Wami test konsoli PlayStation 5 firmy Sony. Mogliście już na kanale obejrzeć unboxing zestawu, pierwsze uruchomienie z konfiguracją PS5, przeglądem dashboardu i odpaleniem gier. Teraz przyszedł czas na szczegółową recenzję konsoli japońskiego giganta. Przed Wami bardzo szczegółowy materiał, w którym posłuchacie o designie konsoli i pada, dashboardzie, specyfikacji sprzętu, funkcjonalnościach pada, wstecznej kompatybilności, exclusive'ach, a także wbudowanej grze Astro's Playroom. Nie obejdzie się bez porównań do głównego konkurencta (Xbox Series X) oraz postaram się odpowiedzieć na pytanie, czy warto cały czas polować na PlayStation 5, czy może jednak jeszcze poczekać z zakupem... W najbliższych dniach dostaniecie jeszcze najnowszy odcinek "Graj Tanio", gdzie pokażę jakie pozycje dedykowane PS5 dodałem do kolekcji, a następnie recenzję Spider-man: Miles Morales, której do tej pory brakowało na kanale, a przecież to jedna z (jak na razie) najważniejszych pozycji dedykowanych PlayStation 5. [Baron Ski] Agenda: 00:00 WSTĘP 01:47 - ocena wyglądu (designu) konsoli PS5 06:11 - ocena wyglądu (designu) pada DualSense 08:02 - dashboard, menu konsoli 09:36 - specyfikacja techniczna PS5, porównanie z XSX 11:59 - porównanie starego i nowego modelu (rewizji) PS5 16:02 - dysk SSD - szybkość działania, pojemność, porównania z XSX 20:57 - kultura pracy PS5 23:05 - pad DualSense - funkcjonalności, nowości, awaryjność padów, żywotność baterii 29:16 - wsteczna kompatybilność, płatne i darmowe patche do starszych gier 37:16 - PS Plus i PS Plus Collection, brak odpowiedzi na Game Passa 39:46 - potencjalne exclusive'y, czyli gry dostępne wyłącznie na PlayStation 43:36 - wgrany fabrycznie w PS5 hit w postaci Astro's Playroom 45:05 - podsumowanie (warto kupić PS5?) Materiał się podobał? Daj łapkę w górę i SUBSKRYBUJ! Sprawdź więcej filmów dotyczących PlayStation 5 na moim kanale: 🤍 - PLAYSTATION 5 - recenzja (szczegółowy test konsoli Sony) | recenzja konsoli playstation 5 🤍 - Kupiłem PlayStation 5! (i obyło się bez pato-zestawów;) - ile to kosztowało i co niebawem na kanale? 🤍 - PlayStation 5 - unboxing PL (rozpakowanie, ocena designu konsoli/pada, ustawianie w pionie/poziomie) 🤍 - PLAYSTATION 5 - pierwsze uruchomienie (konfiguracja konsoli, dashboard i sklep, pierwsze gry) 🤍 - Spider-man: Miles Morales - recenzja (PS5) 🤍 - Ratchet & Clank: RIFT APART - recenzja (PS5) - system seller czy tylko pokazówka mocy PlayStation 5? 🤍 - UNCHARTED: Kolekcja Dziedzictwo Złodziei - recenzja (PS5) Zapraszam do śledzenia OnlyGamesPL w kilku różnych kanałach: OnlyGamesPL na Facebooku: 🤍 OnlyGamesPL na Twitterze: 🤍 Portal OnlyGames.pl: 🤍 (aktualnie już głównie archiwalne materiały, bo miejscem numer jeden dla mnie jest od kilku lat mój kanał na YouTube). - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

PlayStation 5 - recenzja. Witamy w nowej generacji grania!

35668
557
114
00:16:52
06.11.2020

Pełny test wydajności, ray tracingu i czasów ładowania znajdziecie na naszej stronie: 🤍 Wiele lat czekania i wreszcie jest. Listopad stoi pod znakiem przeskoku generacyjnego w grach wideo. Jak wypadają nowinki i czy czuć "nextgenowość" - o tym posłuchacie w tym materiale. Możecie też zamawiać pierwsze gry na PlayStation 5 jak i samą konsolę: Sony PlayStation 5 - 🤍 Sony PlayStation 5 Digital Edition - 🤍 Assassin's Creed Valhalla (GRA PS5) - 🤍 Call of Duty: Black Ops Cold War (GRA PS5) - 🤍 Godfall Ascended Edition (GRA PS5) - 🤍 Demon's Souls (GRA PS5) - 🤍

Co NAPRAWDĘ zmienia nowa generacja? Recenzja PS5

479172
17831
1655
00:32:34
06.11.2020

Sony było bardzo oszczędne w informacjach o PlayStation 5 przed premierą, ale w końcu położyliśmy ręce na PS5 i po kilkudziesięciu godzinach grania - oto nasza recenzja. 00:00 Wprowadzenie 01:55 Zawartość pudełka 02:55 Co z akcesoriami? 04:12 Wygląd konsoli 05:25 Pion i poziom 07:12 Jak wypada DualSense? 11:33 Głośność 14:44 Temperatura 15:53 SSD i test czasów ładowania 20:47 Spider-Man: Miles Morales 24:14 Astro's Playroom 26:17 Tryby graficzne w grach 28:24 Wsteczna kompatybilność 30:33 Podsumowanie ✔ NASZ DRUGI KANAŁ: 🤍 Znajdź też nas na: Instagramie Gambrinusa: 🤍 Instagramie Jordana: 🤍 Instagramie Elessara: 🤍 Instagramie PanaMateusza: 🤍 Twitterze Heda: 🤍 Twitterze Arasza: 🤍 ✔ FACEBOOK: 🤍

The Last of Us Part I (PS5, 2022) | recenzja arhn.eu

74284
3074
504
00:12:57
31.08.2022

▷ Redakcję wspiera sklep OleOle!: 🤍 ◁ Jedna z naszych ulubionych gier wszech czasów powraca na sprzęcie najnowszej generacji. To już druga reedycja The Last of Us od czasu jego oryginalnej premiery w 2013 roku. Wielu graczy zastanawia się więc, czy jest sens robić remake gry, która przecież miała już swój remaster. Odpowiedź brzmi: tak i nie, bo choć oprawę graficzną obu wersji dzieli jakościowa przepaść... fundamentalnie jest to trzecie wydanie dokładnie tej samej gry. Przedpremierowy dostęp do gry na platformie PlayStation 5 udostępniło Sony Interactive Entertainment. Wszystkie gameplaye w materiale przechwycono w trybie Wydajność. ▷ Wspomóż nasz rozwój: 🤍 ◁ ▷ Zobacz co zyskują patroni: 🤍 ◁ - Po więcej recenzji, wywiadów i rozpakowań zapraszamy na 🤍 ​ Odwiedź nasz serwer Discord na 🤍 ​ Dołącz do nas na facebooku: 🤍 ​ Śledź nas na Twitterze: 🤍 Zerknij na redakcyjny Instagram: 🤍 Oglądaj nasze streamy: 🤍

UNBOXING i pierwsze wrażenia z PS5 - DualSense hit czy kit? [Recenzja PL]

6844
170
45
00:16:53
29.01.2021

👍 Nie zapomnij o łapce w górę jeśli Ci się podoba! 👍 🌐Zapraszam również na moje social media🌐 Mako na FB 👨‍👨‍👧‍👦 🤍 Makoslaw na Instagramie 📸 🤍 Gwardia Makosława na Discordzie 💬 🤍 🌟Jeśli chcesz się wyróżnić na czacie oraz mieć dostęp do emotek Premium, a przy okazji wesprzeć Makosława🌟 🤑 dołącz do wspierających! 🍰 🤍 💲 Donacje 💰 🤍 Playstation 5 to premiera na która wielu z nas czekało, a obawiam się, że przez brak dostępności konsol, większość z nas w dalszym ciągu czeka. Ja sam oczekiwałem na swój egzemplarz 2 miesiące od premiery, ale nareszcie się doczekałem! W tym odcinku odpakujemy PS5 i porównamy do starszego brata PS4 Pro. Opowiem o swoich pierwszych wrażeniach z nową generacją konsoli SONY, oraz przyjrzymy się z bliska najnowszemu kontrolerowi PS 5 czyli Dual Sense. To właśnie wokół DualSense jest najwięcej szumu, jako że został on napakowany zupełnie nowymi technologiami i to głównie o nim się mówi przy porównaniu konsol nowej generacji. Zapraszam do unboxingu, pierwszych wrażeń oraz ostatecznie wczesnej recenzji Playstation5. Miłego oglądania! kontakt: makoslawiusz🤍gmail.com #ps5 #unboxing #recenzja

Historia pewnego zakupu - Opinia o PlayStation 5 (recenzja)

34114
1214
212
00:27:12
15.10.2021

Jeśli ciekawiło was czy warto kupić PlayStation 5 to w powyższym materiale nie otrzymacie odpowiedzi, a raczej sugestie z mojej strony czy ten zakup ma sens. Dowiecie się również gdzie kupić PlayStation 5 (a dokładnie gdzie ja kupiłem) i czy dostępność PlayStation 5 na prawdę jest tak ograniczona. Oczywiście poruszę również kwestie wydajności samej konsoli i tego czy gry na PlayStation 5 robią dużą różnice względem poprzedniej generacji. A wszystko zaczęło się od chęci zakupu karty graficznej, a nie PlayStation 5. Cena wygrała, nie będę kłamał :) FB: 🤍 Twitch: 🤍 www: 🤍 Spis treści: 00:00 Wstęp 01:07 PlayStation 5 i jego "promocje" 01:33 Konsola vs. Karta graficzna cenowo 01:49 Ale po co się spieszyć? 02:41 Da się już kupić PS5? 04:29 PS4 to nadal świetna konsola! (wspominki) 07:44 Zakup PlayStation 5 08:09 PlayStation 5 B Chassis - afera 10:43 PlayStation 5 Unboxing 13:26 Wstępna konfiguracja 14:19 Jak działa system konsoli 15:39 DualSense? TOP 18:30 Jak działają gry - AC: Odyssey 19:44 Jak działają gry - Ratchet & Clank: Rift Apart 21:33 Jak działają gry - Demon's Souls 22:53 Jak działają gry - FIFA 22 24:08 Wczytywanie się gier 25:17 Podsumowanie - czy warto kupić PlayStation 5? #playstation_5_recenzja ,#playstation_5_opinie, #playstation_5_cena, #playstation_5_dostępność, #playstation_5_gdzie_kupić, #gry_na_playstation_5, #playstation_5_zestaw Filmy użyte w moim materiale (thanks for sharing): 🤍 🤍 🤍 🤍 🤍 🤍 🤍

PS5 czy PS4 PRO w 2022 r.?

4883
200
157
00:17:47
14.08.2022

Przed Wami odcinek, w którym wyrażam subiektywną odpowiedź na pytanie, którą konsolę wybrać w 2022r.? PS5 czy PS4 pro. Zachęcam do - dołączenia na grupę facebookową: 🤍 - odwiedzenia sklepu Invisible Black: 🤍 Warto wspomnieć, że z hasłem "atygrasz" otrzymujecie rabat 10% na zakupy w sklepie. Jeśli podoba Wam się mój pomysł na kanał i chcecie wspomóc w jego rozwoju zostawcie lajka lub komentarz, zasubskrybujcie, a jeśli macie taką ochotę dołóżcie symboliczną złotówkę na zakup potrzebnego sprzętu do realizacji filmów i gier. Link do dobrowolnych wpłat: 🤍

(4K) Gran Turismo 7 (Playstation 5) - Recenzja

96046
2135
410
00:16:38
02.03.2022

sub: 🤍 wesprzyj mnie na: 🤍 I oto nadjechała siódma odsłona legendarnego Gran Turismo, dla wielu to gra kultowa, dla mnie to pierwsza próba bardziej dokładnego zmierzenia się z tym tytułem. Choć nie jestem fanem ścigałek, Gran Turismo 7 wciągnał mnie na długie godziny, czy Gran Turismo 7 można pomylić z prawdziwością? Zapraszam! Grę otrzymałem od Playstation Polska #granturismo #gt7 #playstation Obrażanie mnie lub bezpodstawne oskarżenia o jakiejkolwiek treści = ban Podobało się? Daj łapiszona w górę, motywuje mnie to do dalszej pracy. Dzięki! Zapraszam także do oglądania moich innych filmów. Ponadto znajdziecie mnie na facebooku gdzie będzie trochę więcej nowych informacji, także śmiało możecie "lajkować" albo i nie :) Wybór należy do Was Napisz do mnie: nrgeek00🤍gmail.com Fejsbuczek: 🤍 Instagram: 🤍 Twitter: 🤍 Płyta Kamikaze - Ostatni Raz: 🤍 Geekowskie koszulki: 🤍 Twitch: 🤍 Oficjalna grupa NRGeekowcy: 🤍 Witajcie na kanale NRGeek, znajdziecie tutaj recenzje, opisy sprzętu, pogadanki o latach przeszłych. Mój kontent jest nacelowany głównie na gry: retro, 2D, 3D, strzelanki, horror, przygodówki, fps. W zasadzie gram we wszystko co mi się podoba jak i co mi się nie podoba o czym możecie się dowiedzieć z serii w której omawiam najgorsze, najsłabsze i najgłupsze gry. Poza tym jestem ukierunkowany na fajne gry, nie tylko najnowsze, ale też stare gry które uwielbiam. Czego nie znajdziecie na kanale? Raczej nie ma co liczyć na minecraft, fortnite, league of legends, csgo czy dota, również gameplay nie jest moim ulubionym formatem, Zapraszam do subskrypcji i komentowania filmów które Wam się podobają lub nie - NRGeek

Returnal [PS5] -- recenzja

95579
2841
361
00:19:32
29.04.2021

▷ Redakcję wspiera sklep OleOle!: 🤍 ◁ ▷ Lubisz nasze filmy? Zasubskrybuj oraz odwiedź nasz drugi kanał!: 🤍 ◁ Uwięziona na planecie Atropos Selene próbuje za wszelką cenę przerwać niekończący się cykl pętli czasu w jakiej się znalazła. Niczym w filmowym "Dniu Świstaka", gdy umiera, budzi się z powrotem w momencie rozbicia na powierzchni obcego świata. W tej diabelnie trudnej grze mieszającej elementy rougelike'a, bullet hell, a nawet metroidvanii, gracz zaciskając zęby rozwikłać próbuje zagadkę enigmatycznego "białego cienia" przebijając się przy tym przez zabójcze bebechy lokalnej fauny. Wow, to było niepotrzebnie długie zdanie. Masakra, że można tak masakrować język. A moja była polonistka z liceum dopiero co napisała, cytuję: "podziwiam swobodę wypowiedzi i profesjonalizm i biję się w pierś za każdą ocenę poniżej piątki". Przypał. Partnerem technologicznym serwisu jest Elgato. Gameplay przechwytujemy kartą Elgato 4K60 S+. Narrację nagrywamy mikrofonem Elgato Wave:3. Egzemplarz gry do recenzji udostępniło Sony. ▷ Wspomóż nasz rozwój: 🤍 ◁ ▷ Zobacz co zyskują patroni: 🤍 ◁ - Po więcej recenzji, wywiadów i rozpakowań zapraszamy na 🤍 ​ Odwiedź nasz serwer Discord na 🤍 ​ Dołącz do nas na facebooku: 🤍 ​ Śledź nas na Twitterze: 🤍 Zerknij na redakcyjny Instagram: 🤍 Oglądaj nasze streamy: 🤍

UNCHARTED: Kolekcja Dziedzictwo Złodziei - recenzja (PS5)

2833
96
14
00:12:44
21.03.2022

Materiał się podobał? Daj łapkę w górę i SUBSKRYBUJ - 🤍 Uncharted: Kolekcja Dziedzictwo Złodziei to zestaw składający się ze zremasterowanych dwóch części Uncharted znanych z PS4: "czwórki" oraz "Zaginione Dziedzictwo", które ukazały się odpowiednio w 2016 i 2017 roku. Na PS5 dostaliśmy oddzielne wydanie zawierające te gry zremasterowane do lepszej jakości. Czy jednak upgrade jest na tyle duży, że usprawiedliwia oddzielne wydanie (lub płatnego patcha do starszych gier, co też jest opcją)? Zapraszam do obejrzenia recenzji. [Baron Ski] Wspomniane w tekście materiały dotyczące Uncharted na moim kanale: Uncharted 4: Kres Złodzieja - recenzja - 🤍 Uncharted: Zaginione Dziedzictwo - wrażenia z gry - 🤍 Uncharted: Kolekcja Nathana Drake'a - recenzja - 🤍 UNCHARTED: Kolekcja Dziedzictwo Złodziei - recenzja Agenda: 00:00 WSTĘP 01:56 PO CO W OGÓLE WYDANO TĘ KOLEKCJĘ? PŁATNY UPGRADE 03:53 CO W ZESTAWIE, CENA NA PREMIERZE, PŁATNY PATCH 05:52 JAKIE USPRAWNIENIA, TRZY TRYBY GRAFICZNE 08:41 JAK OBIE CZĘŚCI UNCHARTED SIĘ STARZEJĄ? 10:46 PODSUMOWANIE (CZY WARTO KUPIĆ UNCHARTED: KOLEKCJA ZŁODZIEI?) Sprawdź więcej filmów dotyczących PlayStation 5 na moim kanale: 🤍 - PLAYSTATION 5 - recenzja (szczegółowy test konsoli Sony) | recenzja konsoli playstation 5 🤍 - Kupiłem PlayStation 5! (i obyło się bez pato-zestawów;) - ile to kosztowało i co niebawem na kanale? 🤍 - PlayStation 5 - unboxing PL (rozpakowanie, ocena designu konsoli/pada, ustawianie w pionie/poziomie) 🤍 - PLAYSTATION 5 - pierwsze uruchomienie (konfiguracja konsoli, dashboard i sklep, pierwsze gry) 🤍 - Spider-man: Miles Morales - recenzja (PS5) 🤍 - Ratchet & Clank: RIFT APART - recenzja (PS5) - system seller czy tylko pokazówka mocy PlayStation 5? 🤍 - UNCHARTED: Kolekcja Dziedzictwo Złodziei - recenzja (PS5) Materiał się podobał? Daj łapkę w górę i SUBSKRYBUJ - 🤍 Zapraszam do śledzenia OnlyGamesPL w kilku różnych kanałach: OnlyGamesPL na Twitterze: 🤍 OnlyGames na Facebooku: 🤍 Portal OnlyGames.pl: 🤍

FIFA 23 - Recenzja

6004
128
16
00:06:05
30.09.2022

Tegoroczna FIFA wyróżnia się wolniejszym tempem, ale to niejedyna nowość. Zapraszamy do recenzji. AUTOR TEKSTU: Przemek Wańtuchowicz CZYTA / MONTAŻ: Marek Makuła NASZ PORADNIK: 🤍 SUBSKRYBUJ: 🤍 FACEBOOK: 🤍 TWITTER: 🤍 SERWIS: 🤍

NOWY PAD DualSense i PIERWSZY GAMEPLAY - PlayStation 5

483401
22836
1721
00:15:21
03.11.2020

Chcecie więcej gameplayów? Może uruchomić do tego GRAjdołek? ► 🤍 Podaję linki, żeby nie trzeba było szukać: ► 🤍 ► 🤍 Subskrybuj i łapka w górę ! Jeżeli chcecie zobaczyć gry: ► 🤍 Oraz dodatkowe oficjalne akcesoria: - 🤍 - pad - 🤍 - pilot - 🤍 - stacja do ładowania - 🤍 - oficjalne słuchawki - 🤍 - kamera Nowa konsola PlayStation 5! Dziś mogę się z Wami podzielić wrażeniami z użytkowania nowego pada! Tak jak był przy PS4 - DualShock 4, tak teraz wraz z premierą PS5 wchodzi nam DualSense! Gramy w Astro's Playroom! Co on oferuje? Ohohoho, czego on nie oferuje :D Ma haptic feedback, mikrofon, akcelerometr z żyroskopem, gładzik touchpad i adaptacyjne triggery! Wszystko brzmi świetnie na papierze, a jak się sprawuje w rzeczywistości? O no to tutaj Wam od razu mogę powiedzieć jak czytacie ten opis - działa świetnie i jego nowy kształt jest zdecydowanie lepiej dopasowany do dłoni, co sprawia że jego użytkowanie przez dłuższy czas nie sprawia żadnych problemów ;) Jeśli podoba Ci się moja twórczość, to tutaj możesz mi pomóc: ► 🤍 _ FANPAGE: 🤍 INSTAGRAM: 🤍

FIFA 23 - PlayStation 5 |Co się zmieniło, jak wygląda na next gen PS5?|

2986
101
59
00:21:43
01.10.2022

Siema! To już ostatnia odsłona Fify jaką znamy ! Jak się zmieniła najnowsza część w stosunku do poprzednich? Jak wygląda Fifa 23 na next genowej konsoli PlayStation 5? Moje pierwsze wrażenia z gry. 🤍HaveFun #havefun #playstation #playstation5 #playstation4 #xbox #fifa #fifa23 #gameplay #game #sony #dualsense #LgOled #ps5 #gry Jeśli podobają Ci się moje filmy, zostaw suba, like i komentuj ! 😃🔥

Jak wygląda Assassin's Creed Valhalla na konsoli PS5 Recenzja Grafiki

31470
720
252
00:11:16
16.01.2021

Jak wygląda Assassin's Creed Valhalla na konsoli PS5 Recenzja Grafiki Assassin's Creed Valhalla Recenzja Assassin's Creed Valhalla Grafika Zapraszam do nowej grupy na fb: "Wszystko o grach konsolowych" Została ona stworzona jako miejsce bez podziałów konsolowych, gdzie jeśli jesteś twórcą bloga, kanału YT ,czy piszesz recenzje, itd. to będziesz , wraz ze swoją twórczością mile widziany. 🤍 Do materiału wkradł się mały błąd na temat dynamicznej rozdzielczości w trybie 60fps. Górna granica to 1728p, a nie pełne 4k. sorry za pomyłkę :-) -PS4 I PS5 Polska 🤍 Zapraszam do mnie na fanpage na fb : Spowiedź u Heretyka Link do kanału YouTube Spowiedź u Heretyka : 🤍 Namiary na GRApedie : 🤍 🤍 🤍 🤍 Tutaj polecam również te 2 grupy na FB o PS4 Poniżej zostawiam link jakby ktoś chciał je obczaić :-) -Playstation Polska Społeczność 🤍 -PlayStationPolskaGracze 🤍 Credit for awesome music track I used goes toTurbosol. Thank you . It is his channel address : 🤍 Check out his music. Its awesome Assassin's Creed Valhalla na PS5 Assassin's Creed Valhalla na konsoli Recenzja Assassin's Creed Valhalla Assassin's Creed Valhalla na Playstation 5 Assassin's Creed Valhalla aktualizacja Assassin's Creed Valhalla patch Assassin's Creed Valhalla W co zagrać na PS5 Co kupić na PS5 Gry na PS5

(4K) The Quarry (Playstation 5) - Recenzja

22639
1088
102
00:10:10
18.06.2022

sub: 🤍 wesprzyj mnie na: 🤍 Wreszcie jest, pełnoprawna gra od Supermassive Games. The Quary przenosi nas na letni obóz gdzie siedmioro nastolatków będzie walczyło o życie. Czy The Quarry udało się pobić Until Dawn? Zapraszam! #thequarry #horror #interactive Obrażanie mnie lub bezpodstawne oskarżenia o jakiejkolwiek treści = ban Podobało się? Daj łapiszona w górę, motywuje mnie to do dalszej pracy. Dzięki! Zapraszam także do oglądania moich innych filmów. Ponadto znajdziecie mnie na facebooku gdzie będzie trochę więcej nowych informacji, także śmiało możecie "lajkować" albo i nie :) Wybór należy do Was Napisz do mnie: nrgeek00🤍gmail.com Fejsbuczek: 🤍 Oficjalna grupa NRGeekowcy: 🤍 Twitter: 🤍 Discord: 🤍 Twitch: 🤍 Instagram: 🤍 Płyta Kamikaze - Ostatni Raz: 🤍 Płyta Kamikaze – Król Niczego: 🤍 Geekowskie koszulki: 🤍 Witajcie na kanale NRGeek, znajdziecie tutaj recenzje, opisy sprzętu, pogadanki o latach przeszłych. Mój kontent jest nacelowany głównie na gry: retro, 2D, 3D, strzelanki, horror, przygodówki, fps. W zasadzie gram we wszystko co mi się podoba jak i co mi się nie podoba o czym możecie się dowiedzieć z serii w której omawiam najgorsze, najsłabsze i najgłupsze gry. Poza tym jestem ukierunkowany na fajne gry, nie tylko najnowsze, ale też stare gry które uwielbiam. Czego nie znajdziecie na kanale? Raczej nie ma co liczyć na minecraft, fortnite, league of legends, csgo czy dota, również gameplay nie jest moim ulubionym formatem, Zapraszam do subskrypcji i komentowania filmów które Wam się podobają lub nie - NRGeek

Jak wygląda Uncharted 4 Kolekcja Dziedzictwo Złodziei na PS5 Recenzja Grafiki 4K 60fps

25851
633
271
00:08:10
29.01.2022

Jedyna różnicą między trybami grafiki to rozdzielczość i ilość FPS. Wszystkie inne efekty są zrobione identycznie, tymi samymi LOD i tak dalej :-) Spowiedź u Heretyka fanpage: 🤍 Instagram: 🤍 Patron poszukiwany/poszukiwana :-) Dobrowolny sposób na wsparcie kanału i mojej pracy w serwisie Patronite.pl Patronat da mi potencjalnie możliwość szybszego rozwoju i osiągnięcia celów rozbudowy kanału, plus zwiększenia częstotliwości wydawania klipów na kanale. W zamian poszczególne progi wsparcia dają określone korzyści dla Patronów, jak np. dostęp do nowych klipów, przed premierą, już po ich załadowaniu się na YT, czy do materiałów zakulisowych na zamkniętej grupie patronów na Facebooku. W przyszłości wszelkie nagrody z konkursów, będą losowane wśród "Don Patreone". Więcej info na profilu "Spowiedź u Heretyka" w serwisie Patronite w poniższym linku. 🤍 Grupa na Facebook "Wszystko o grach konsolowych" 🤍 Dożywotnio dziękuję firmie Blue Microphones za mikrofon Yeti X. Olbrzymi to upgrade dla jakości dźwięku kanału. Zostawiam poniżej linka do tego mikrofonu, bo robi robotę i nawet ładnie wygląda :-) 🤍 Uwielbiasz gry, konsole a Gaming Cię jara? Wbij do nas na grupe na fb. Zero podziałów, zero uprzedzeń, tylko wzajemny szacunek i przyjazna atmosfera. Wbij do nas! :) 🤍 Credit for awesome music track I used goes to TurboSol. Thank you . It is his channel address : 🤍 Check out his music. Its awesome Jak wygląda Uncharted 4 Kolekcja Dziedzictwo Złodziei na PS5 Recenzja Grafiki ,uncharted 4 Uncharted 4 Kolekcja Dziedzictwo Złodziei uncharted 4 na ps5 uncharted uncharted 4 kolekcja recenzja grafiki ps5 playstation 5 spowiedz u heretyka gry na ps5 w co zagrac na ps5 najlepsze gry na ps5 platne ulepszenie gry platny upgrade ps5 dodatek do uncharted Kolekcja Dziedzictwo Złodziei Uncharted: Legacy of Thieves Collection uncharted grafika

(4K) Horizon - Forbidden West (Playstation 5) - Recenzja

67938
2135
333
00:20:17
14.02.2022

sub: 🤍 wesprzyj mnie na: 🤍 Grę otrzymałem od Playstation Polska Materiały zostały zgrane na profilu Performance (60fps) Horizon - Forbidden West to druga część przygód Aloy, tym razem Guerilla Games przeszło samych siebie, szlifując wszystko co wymagało oszlifowania w Zero Dawn. Zakazany zachód do przede wszystkim świetna i wciągająca przygoda, mnóstwo nowości i olśniewająca oprawa (również na Playstation 4) Zapraszam! #HorizonForbiddenWest #horizon #guerilla Obrażanie mnie lub bezpodstawne oskarżenia o jakiejkolwiek treści = ban Podobało się? Daj łapiszona w górę, motywuje mnie to do dalszej pracy. Dzięki! Zapraszam także do oglądania moich innych filmów. Ponadto znajdziecie mnie na facebooku gdzie będzie trochę więcej nowych informacji, także śmiało możecie "lajkować" albo i nie :) Wybór należy do Was Napisz do mnie: nrgeek00🤍gmail.com Fejsbuczek: 🤍 Instagram: 🤍 Twitter: 🤍 Płyta Kamikaze - Ostatni Raz: 🤍 Geekowskie koszulki: 🤍 Twitch: 🤍 Oficjalna grupa NRGeekowcy: 🤍 Witajcie na kanale NRGeek, znajdziecie tutaj recenzje, opisy sprzętu, pogadanki o latach przeszłych. Mój kontent jest nacelowany głównie na gry: retro, 2D, 3D, strzelanki, horror, przygodówki, fps. W zasadzie gram we wszystko co mi się podoba jak i co mi się nie podoba o czym możecie się dowiedzieć z serii w której omawiam najgorsze, najsłabsze i najgłupsze gry. Poza tym jestem ukierunkowany na fajne gry, nie tylko najnowsze, ale też stare gry które uwielbiam. Czego nie znajdziecie na kanale? Raczej nie ma co liczyć na minecraft, fortnite, league of legends, csgo czy dota, również gameplay nie jest moim ulubionym formatem, Zapraszam do subskrypcji i komentowania filmów które Wam się podobają lub nie - NRGeek

Spider-Man: Miles Morales [PS5/PS4] -- recenzja

98247
2973
337
00:10:17
20.11.2020

Kup Milesa Moralesa u naszego partnera, OleOle!: 🤍 Marvel's Spider-Man: Miles Morales to jedna z kilku gier dostępnych na premierę na konsoli PlayStation 5 Sony. Nie nazwałbym jej raczej pełnoprawnym sequelem, bo toczy się na tej samej mapie i w sumie nie sili się na rewolucje, ale to nadal naprawdę przyjemna otwarta gra z wciągającą fabułą i mnóstwem zadań pobocznych. Stanowi też ciekawy pokaz możliwości sprzętu, w tym jego obsługi dla ray tracingu. A, no i jak coś to jest też dostępna na PS4, więc luzik. Wspomóż nasz rozwój: 🤍 🤍 - Po więcej recenzji, wywiadów i rozpakowań zapraszamy na 🤍 Odwiedź nasz serwer Discord na 🤍 Dołącz do nas na facebooku: 🤍 Śledź nas na Twitterze: 🤍

AKCESORIA do PLAYSTATION 5 *test*

453371
20525
1173
00:21:43
29.11.2020

W dzisiejszym odcinku WIELKI TEST oficjalnych akcesoriów do najnowszej konsoli Sony PlayStation 5! Tego co oferuje nam konsola PlayStation 5 jako oficjalne akcesoria, gdzie mamy: - 🤍 - pad - 🤍 - pilot - 🤍 - stacja do ładowania - 🤍 - oficjalne słuchawki - 🤍 - kamera Co jest godne polecenia? Które akcesorium do PS5 jest godne uwagi? Mamy pada do Playstation 5 czyli Dualsense. Mamy stację ładowania padów. Jest media remote, czyli pilot do ps5, jest kamerka internetowa camera hd do konsoli i wreszcie słuchawki Pulse 3D. Ze swoich obserwacji mogę Wam już teraz zdradzić, że Dual Sens'a drugiego warto wziąć do wspólnego pogrania. Stacja ładująca jest jak najbardziej godna uwagi, bo łatwiej z nią dbać o porządek. Słuchawki są niczego sobie ^^! Bardzo przyjemnie mi się z nich korzysta i porównałem je trochę do SteelSeries Arctis 7p oraz zostaje kamerka, która... Z resztą sami zobaczcie. Dodatkowo jak streamować z ps5, jak wygląda w ogóle i jak ustawić streamowanie w playstation 5. Czy jest w ogóle sens? Moim zdaniem to zbędny dodatek, bo jakość jest co najwyżej beznadziejna :D! Zobaczcie unboxing akcesoriów do nowej konsoli Playstation 5 i sami dajcie znać, które akcesoria Waszym zdaniem są godne uwagi, a jak będziecie mieć dodatkowe pytania to zadawajcie w komentarzach ^^ Finalnie w recenzji się do nich postaram odnieść :D! Najważniejsze jest to, że designersko wszystkie akcesoria są w jednym ekosystemie. Nie tylko technologicznie, ale także wyglądowo. Po prostu wszystko do siebie pasuje i możemy mieć złożony fajny setupik, który jest bramą do nowoczesności gamingu :D! Jeśli podoba Ci się moja twórczość, to tutaj możesz mi pomóc: ► 🤍 _ FANPAGE: 🤍 INSTAGRAM: 🤍 DISCORD: 🤍

(4K) Ghost of Tsushima - Directors Cut (Playstation 5) - Recenzja

45592
1096
156
00:08:53
23.08.2021

sub: 🤍 wesprzyj mnie na: 🤍 Mini recenzja wersji Directors Cut gry Ghost of Tsushima, skupiam się głównie na zamianach i nowej zawartości fabularnej. Czy warto było odkurzyć Katanę i ponownie jako Jim przemierzać japonię? Zapraszam! Grę otrzymałem od Playstation Polska #tsushima #directors #playstation Obrażanie mnie lub bezpodstawne oskarżenia o jakiejkolwiek treści = ban Podobało się? Daj łapiszona w górę, motywuje mnie to do dalszej pracy. Dzięki! Zapraszam także do oglądania moich innych filmów. Ponadto znajdziecie mnie na facebooku gdzie będzie trochę więcej nowych informacji, także śmiało możecie "lajkować" albo i nie :) Wybór należy do Was Napisz do mnie: nrgeek00🤍gmail.com Fejsbuczek: 🤍 Instagram: 🤍 Twitter: 🤍 Płyta Kamikaze - Ostatni Raz: 🤍 Geekowskie koszulki: 🤍 Twitch: 🤍 Oficjalna grupa NRGeekowcy: 🤍 Witajcie na kanale NRGeek, znajdziecie tutaj recenzje, opisy sprzętu, pogadanki o latach przeszłych. Mój kontent jest nacelowany głównie na gry: retro, 2D, 3D, strzelanki, horror, przygodówki, fps. W zasadzie gram we wszystko co mi się podoba jak i co mi się nie podoba o czym możecie się dowiedzieć z serii w której omawiam najgorsze, najsłabsze i najgłupsze gry. Poza tym jestem ukierunkowany na fajne gry, nie tylko najnowsze, ale też stare gry które uwielbiam. Czego nie znajdziecie na kanale? Raczej nie ma co liczyć na minecraft, fortnite, league of legends, csgo czy dota, również gameplay nie jest moim ulubionym formatem, Zapraszam do subskrypcji i komentowania filmów które Wam się podobają lub nie - NRGeek

The Last of Us Part 1 - Recenzja [PS5]

3268
129
30
00:06:53
31.08.2022

Oceniamy głośny remake pierwszego The Last of Us. To dzieło jeszcze doskonalsze, lecz problemem pozostaje premierowa cena. AUTOR TEKSTU: Przemek Wańtuchowicz CZYTA / MONTAŻ: Marek Makuła SUBSKRYBUJ: 🤍 FACEBOOK: 🤍 TWITTER: 🤍 SERWIS: 🤍 PORADNIK DO GRY: 🤍

Jak wygląda Cyberpunk 2077 na konsoli PS5 Recenzja Grafiki

40900
886
300
00:11:23
02.01.2021

Jak wygląda Cyberpunk 2077 na konsoli PS5 Recenzja Grafiki Cyberpunk 2077 Recenzja Grafiki Cyberpunk 2077 na konsoli PS5 Zapraszam do nowej grupy na fb: "Wszystko o grach konsolowych" Została ona stworzona jako miejsce bez podziałów konsolowych, gdzie jeśli jesteś twórcą bloga, kanału YT ,czy piszesz recenzje, itd. to będziesz , wraz ze swoją twórczością mile widziany. 🤍 -PS4 I PS5 Polska 🤍 Zapraszam do mnie na fanpage na fb : Spowiedź u Heretyka Link do kanału YouTube Spowiedź u Heretyka : 🤍 Namiary na GRApedie : 🤍 🤍 🤍 🤍 Tutaj polecam również te 2 grupy na FB o PS4 Poniżej zostawiam link jakby ktoś chciał je obczaić :-) -Playstation Polska Społeczność 🤍 -PlayStationPolskaGracze 🤍 Credit for awesome music track I used goes toTurbosol. Thank you . It is his channel address : 🤍 Check out his music. Its awesome. Cyberpunk 2077 grafika Cyberpunk 2077 recenzja Cyberpunk 2077 PS5 Cyberpunk 2077 Playstation 5 Co wiemy o Cyberpunk 2077 Cyberpunk 2077 kompatybilność wsteczna Cyberpunk 2077 ocena Cybrepunk 2077 analiza Cyberpunk 2077 opinia Cyberpunk to ładna gra Najładniejsze gry na PS5 W co zagrać na PS5

Jak wygląda Watch Dogs Legion Recenzja Grafiki na konsoli PS5 Ray Tracing na Playstation 5

7492
279
183
00:10:26
13.02.2021

Jak wygląda Watch Dogs Legion Recenzja Grafiki na konsoli PS5 Ray Tracing na Playstation 5 Watch Dogs Legion Recenzja Grafiki Jak wygląda Watch Dogs Legion Watch Dogs Legion Recenzja Watch Dogs Legion na konsoli PS5 Watch Dogs Legion na PS5 Jak wygląda Watch Dogs na PS5 Grafika Wacht Dogs Recenzja Watch Dogs Legion W co zagrać na PS5 Co kupić na PS5 Gry na PS5 Watch Dogs grafika Najlepsze gry na ps5 nowe gry na Ps5 Watch Dogs Legion playstation 5 Ray Tracing na konsoli Ray Tracing na ps5 watch dogs legion ray tracing watch dogs ray tracing ps5 Zapraszam do nowej grupy na fb: "Wszystko o grach konsolowych" Została ona stworzona jako miejsce bez podziałów konsolowych, gdzie jeśli jesteś twórcą bloga, kanału YT ,czy piszesz recenzje, itd. to będziesz , wraz ze swoją twórczością mile widziany, a dzięki naszym staraniom oferowany kontent będzie ciekawym kąskiem dla grupowiczów :-) 🤍 -PS4 I PS5 Polska 🤍 Zapraszam do mnie na fanpage na fb : Spowiedź u Heretyka Link do kanału YouTube Spowiedź u Heretyka : 🤍 Namiary na GRApedie : 🤍 🤍 🤍 🤍 Tutaj polecam również te 2 grupy na FB o PS4 Poniżej zostawiam link jakby ktoś chciał je obczaić :-) -Playstation Polska Społeczność 🤍 -PlayStationPolskaGracze 🤍 Credit for awesome music track I used goes toTurbosol. Thank you . It is his channel address : 🤍 Check out his music. Its awesome

Jak wygląda Oddworld Soulstorm na PS5 Recenzja grafiki Klip 1440p 60 fps

7878
247
116
00:10:12
17.04.2021

Credit for awesome music track I used goes toTurbosol. Thank you . It is his channel address : 🤍 Check out his music. Its awesome Jak wygląda Oddworld Soulstorm na PS5 Recenzja Grafiki oddworld soulstorm Recenzja Grafiki oddworld soulstorm na PS5 oddworld soulstorm na konsoli Recenzja oddworld soulstorm oddworld soulstorm na Playstation 5 oddworld soulstorm W co zagrać na ps5 Co kupić na PS5 Gry na PS5,recenzja grafiki spowiedz u heretyka 60fps najlepsze gry na ps5 jak wyglada oddworld soulstorm ps5 oddworld soulstorm recenzja darmowa gra na ps5 gry w plusie na ps5 gra ps5 nowosci ps5

Control (PS5) - Recenzja

180
2
0
00:10:25
30.06.2021

W recenzjach opowiadam o grach, które zostały dopiero przeze mnie skończone. Są one bezspoilerowe. Gra została ograna na Playstation 5

Dla kogo PS5? PlayStation 5 to konsola Premium!

3157
140
86
00:08:44
12.01.2022

Dzisiaj porozmawiamy sobie o tym czy PlayStation 5 jest dla Ciebie? Czyli dla kogo skierowana jest nowa konsola Sony. Zacznij wspierać ten kanał, a dostaniesz te bonusy: 🤍 Kanał Discord 🤍 Kanał Youtube: 🤍 Facebook: 🤍 Grupa Facebook: 🤍 Instagram: 🤍 -~-~~-~~~-~~-~- Widziałeś film Game Pass to najlepsza usługa chmurowa? 🤍 -~-~~-~~~-~~-~-

Назад
Что ищут прямо сейчас на
ps5 recenzja radio manele популярные блогеры mahlil RVD леди диана Пак Читер | Дота 2 dolby audio download devs fx как сделать реп bang req damage Silvana dong как получить бесплатный плащ настройка руля nfs payback NYE как построить ревит halo lan цезарь против менмашинс camila bhv vario